Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Prednosti okruglih baštenskih stolova

Prednosti okruglih baštenskih stolova

Neki kažu da razgovor lakše teče oko okruglog stola. To je slučaj i kada su u pitanju trpezarijski stolovi na otvorenom: živahno ćaskanje samo je jedna od prednosti okruglog baštenskog stola. Pročitajte više u ovom blogu.

Okrugli baštenski stolovi za male prostore

Veličina baštenskog stola treba odgovarati veličini vašeg prostora na terasi, balkonu ili u dvorištu. Ukoliko nemate puno prostora, okrugli stol bolji je izbor od kvadratnog ili pravougaonog. Ako je baštenski stol namijenjen za terasu po kojoj se puno prolazi i hoda, okrugla varijanta je takođe izvrstan izbor. Oblik i mekani rubovi olakšavaju zaobilaženje tog komada namještaja.

Vi i vaši gosti ćete sjediti bliže jedni drugima, a uz to ćete i jednostavnije komunicirati - za okruglim stolom svi su dio razgovora. Baštenski stol SANDVIG* prečnika je 120 cm i visine 74 cm. Ima okvir od aluminijuma, a gornja površina je od umjetnog drveta.

Okrugli baštenski stol sa sivim baštenskim stolicama


Idealna veličina vašeg novog baštenskog stola ovisi i o tome koliko je velika vaša porodica ili koliko gostiju pozivate na druženje. Baštenski stol RANGSTRUP dostupan je u dvije različite veličine, prečnika 110 ili 130 cm. Visina oba stola je ista i iznosi 74 cm. Površina stola može biti u natur ili crnoj boji te sa crnim ili bijelim aluminijskim nogama.

Okrugli baštenski stol i četiri baštenske stolice

Baštenski stol sa postoljem

Baštenski stol koji ima okruglu bazu umjesto na četiri noge, takođe ima ima i brojne prednosti. Ne morate brinuti o nogama kada postavljate baštenske stolice oko njega, a modernog je dizajna. Baštenski stol FAGERNES* sa prozračnim postoljem prečnika je 110 cm i visine 75 cm. Ima okvir od čelika i površinu stola od vlaknastog cementa.

Okrugli baštenski stol sa četiri baštenske stolice


Prednosti podesivog baštenskog stola

Sada znate sve što trebate kako biste se pripremili za večeru na otvorenom.


*Dolazi uskoro u JYSKov asortiman.

Saznajte više

Jedna baštenska garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Ideje za baštensku rasvjetu koja će vam osvijetliti noći

Vodič: Izbor baštenskih saksija

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.