Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Do 17. aprila dostava online narudžbi u vrijednosti od 350 KM ili više je BESPLATNA! 
Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi.

Ugradbena trampolina u dvorištu

Trampolina-park u vašem dvorištu

Sa trampolinom u dvorištu, spasit ćete se odlaska na igralište: ne morate razmišljati o ulaznicama, rezervacijama ili obrocima. Uvijek je tu za malo zabave sa mališanima ili za brzi trening. 

Dok zabavni parkovi nude širok izbor trampolina različitih veličina, vanjski prostor sa trampolinom nudi druge prednosti. Samo jedna baštenska trampolina dovoljna je da usrećite sebe i svoju djecu, a ne zahtijeva planiranja i odlaske na druga mjesta. Vi i vaša djeca možete skakati kad god vam odgovara i koliko god želite, a takođe ste na otvorenom i možete uživati u svježem zraku i prirodi. 

Ako imate više mjesta u svom dvorištu, možete uložiti i napraviti malu teretanu na otvorenom: dodajte prostirku za vježbanje, prostirku za jogu i vježbe istezanja. 

Ljetna druženja ne moraju da znače pasivno sjedenje u lounge garnituri: možete pozvati puno prijatelja i postati najbolji komšija u ulici. I djeca i odrasli uživat će u skakanju na trampolini!

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu, zato pazite da je samo jedna osoba na trampolini. Nemojte dozvoliti ekstremne skokove, salto ili druga rizična ponašanja na trampolini. Uvijek držite sigurnosnu mrežu na trampolini kako biste spriječili nezgode. Pročitajte više o tome kako izabrati odgovarajuću baštensku trampolinu.   

Trampolina takođe dobro dođe kada se pojavi kiša meteora ili tokom vedrih ljetnih noći za gledanje zvijezda. Stavite deke, ponesite prekrivače, lezite i uživajte u predivnom posmatranju zvjezdanog neba. 

Saznajte više

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Oaza za opuštanje pored bazena

Oaza za opuštanje pored bazena

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Dočekajte ljeto uz trendi boje