Bistro stolovi praktični za vaš balkon ili manju terasu

Bistro stolovi nisu samo za kafiće i restorane, već i za upotrebu u privatnim domovima. Pogodni su za manja druženja od 2 do 3 osobe na balkonu, maloj terasi ili u bašti. Mogućnosti su brojne jer su bistro stolovi i balkonski stolovi mali i laki za pomicanje. U JYSKu ćete pronaći i praktične sklopive stolove. Pogledajte naš izbor bistro stolova od izdržljivih materijala kao što su staklo, čelik, aluminij, tvrdo drvo, umjetno drvo i petan/umjetni ratan. Birajte između okruglog i pravougaonog bistro stola. Takođe pronađite baštenske stolice koje odgovaraju stolu ili kupite kompletan set. Istražite naš asortiman i pronađite uvijek izvrsnu ponudu u JYSKu. 

 

12 proizvodi
  12 proizvodi

  Bistro stol ima mnogo namjena

  Jedna od mnogih prednosti korištenja stolova za kafiće/bistro stolova u dizajnu vašeg eksterijera je njegova fleksibilnost.

  Klasična upotreba bistro stola je kao vanjski trpezarijski stol za 2-4 osobe. Međutim, ovi stolići se mogu koristiti za mnoge stvari, kako za svakodnevni život tako i za zabave.

  • Postavite ga centralno i koristite kao stol za doručak ili brunch.
  • Stavite ga pored baštenskog stola da proširite stol kada imate goste.
  • Postavite ga u ugao vrta kako biste stvorili ugodan kutak. 

  Pogledajte i JYSKov veliki izbor baštenskih stolica za vaš bistro stol ili pronađite kompletan bistro set koji odgovara baš vašoj bašti.