Različiti modeli suncobrana za uživanje u hladu

Suncobrani i tende vam omogućavaju zaštitu od sunca i ugodan boravak na balkonu ili terasi. Dobar veliki suncobran ne samo da nudi ugodnu hladovinu, već i štiti protiv jutarnje rose ali i lagane kiše. Takođe je veoma važno pronaći hladovinu ispod suncobrana na podnevnom suncu tokom kojeg su UV zrake najjače. U JYSKu ćete naći veliki izbor suncobrana od kvalitetnih materijala po povoljnim cijenama. 

33 proizvodi
  33 proizvodi

  Suncobrani

  Koji suncobran odabrati?

  Suncobran nije samo suncobran. Postoji mnogo različitih tipova suncobrana, u zavisnosti o tome imate li veliku baštu i terasu ili mali balkon. Razmislite i o tome da li biste radije željeli suncobran sa ručicom, gdje možete lako da ga podižete i spuštate, ili onaj sa konopom, koji je više ručni i zahtijeva malo više sile.

  • Viseći suncobran - ova vrsta suncobrana je vrlo praktična jer se može postaviti sa strane tako da ne stoji na putu i na taj način ostavlja dovoljno prostora za baštenski namještaj. Ne zaboravite kupiti stalak za ovaj suncobran.
  • Standardni suncobran - ovaj tip se može opisati kao običan suncobran. Prednost JYSK modela je što se mogu koristiti i na terasi i za piknike ili na plaži.
  • Balkonski suncobran - suncobran ne treba samo onima koji imaju terasu ili baštu. Kada živite u stanu i imate balkon, lijepo je moći se zavući u hlad ispod svog balkonskog suncobrana. Razlikuje se od običnog suncobrana po tome što platno ispunjava samo pola kruga tako da se može postaviti uz zid.
  • Suncobran s nagibnom funkcijom - kada je sunce nisko, ovaj tip suncobrana je praktičan jer se može nagnuti i stvoriti hlad tamo gdje želite. Na taj način možete cijeli dan sjediti u hladu.
  • Stolni suncobran - običan suncobran možete iskoristiti za postavljanje na sredinu baštenskog stola, ako nemate toliko prostora na terasi. Potrebno je samo da u sredini baštenskog stola bude rupa koja je namijenjena za suncobran. Ako je potrebno, odaberite suncobran sa funkcijom nagiba, gdje možete kontrolirati gdje sunce pada, tako da možete sjediti do kasno u hladu na niskom večernjem suncu.
  • Tenda - nadstrešnica je dobra alternativa suncobranu i može se koristiti na terasi, u bašti, na balkonu ili preko dječjeg igrališta. Prostoru daje jednostavan izgled, a za montiranje zahtijeva zid, oluk, ogradu ili slično. Praktično možete postaviti i nekoliko tendi jednu uz drugu i postići veću površinu sjene.

  U JYSKu imamo širok i uzbudljiv asortiman suncobrana u mnogim bojama, što vam omogućava da odaberete suncobran koji odgovara upravo vašoj terasi i vašem stilu. Odaberite baštenske jastuke u odgovarajućoj boji suncobrana ili stvorite univerzum kontrastnih boja i pruga.