Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Kupatilo u roze boji i dvije drvene kutije za odlaganje

Ideje za uređenje kupatila uz novu Nordic kupatilsku kolekciju

Dvaput godišnje Laurence Muller, naša kvalifikovana menadžerka kategorije peškira, kupatilskih tepiha, zavjesa za tuširanje i kupatilskog pribora, zajedno sa našim sektorom za asortiman i dizajn, usklađuje stilove proizvoda koji odgovaraju vama. Kolekcija se zove Nordic kupatilska kolekcija, a nova je i dostupna je u našim prodavnicama od 29. septembra.

"Ovaj put fokusirali smo se na nježne boje nadahnute prirodom i na način na koji se različiti proizvodi podudaraju i nadopunjuju", objašnjava Laurence.

Napravite mini preuređenje u okviru budžeta u svom kupatilu.


Ideje za boju kupatila

Primarne boje u novoj Nordic kolekciji  za kupatilo su pepeljasto roze, boja pijeska, siva i smeđa. Imaju smiren i skladan izgled koji odgovara različitim stilovima kupatila. Koriste se na peškirima, kupatilskim setovima i ostalim dodacima, i sa njima možete osvježiti jednobojno kupatilo te dodati moderan izgled starijem kupatilu.

 

Inspiracija za kupatilo

„U Nordic kolekciji takođe se fokusiramo na elemente koji vam mogu pomoći da kupatilo podignete sa nivoa samo funkcionalne prostorije na prostoriju koja se sama po sebi može urediti i u kojoj se osjećate prijatno. Biljke u saksijama često se koriste kao mali ukras. Međutim, može biti teško održavati biljke u kupatilu zbog čestih promjena temperature i vlažnosti. Umesto toga, možete koristiti umjetne biljke za stvaranje dinamične, živahne atmosfere ”, sugeriše Laurence.


Držite svoje najljepše peškire u otvorenoj korpi, a štapiće za uši i tufere u staklenoj posudici. Ovim malim promjenama možete ukrasiti svoje kupatilo.

Peškiri u narandžastoj boji, boji pijeska i sivoj boji vise sa vješalice


Predmeti u novoj Nordic kolekciji za kupatilo biće izloženi u posebnom prostoru naših prodavnica za vašu inspiraciju. Mi jednostavno obožavamo način na koji ovi proizvodi komuniciraju i nadopunjuju se!

Proizvodi su dostupni online i u JYSK prodavnicama od 29. septembra 2020.

Koji su vaši najbolji savjeti za uređenje kupatila? Molimo vas da ih podijelite sa nama u komentarima.

 

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime

U fokusu: Serije peškira

U fokusu: Serije peškira

Ljetna atmosfera i u vašem kupatilu

Ljetna atmosfera i u vašem kupatilu