Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

LIMHAMN trosjed sa produžetkom za noge u dnevnoj sobi skandinavskog stila

LIMHAMN: Moderni kauč sa stilom

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: trosjed, kauč, enterijer

Ponosno vam predstavljamo jednog od najnovijih članova našeg asortimana: LIMHAMN kauč.

Ovaj kauč je tipični primjer jesenjeg trenda kojeg smo nazvali The Thinker. Trend se zasniva na klasičnom skandinavskom minimalizmu. Boje su plava, siva i crna, bez jakih kontrasta koje skreću vašu pažnju. Vanvremenske, usklađene nijanse ujedinjuju kombinacije modernog i tradicionalnog da bi stvorile kutak za promišljanje.


Fokusirajući se na čiste linije i geometrijske elemente, ovaj trend pruža mirni ugođaj sa savremenim skandinavskim stilom.

Trosjed ili dvosjed

Jednostavnost i harmonija su jasno vidljive u LIMHAMN kauču. On u vaš dom stiže spreman da u njega unese dodatni stil. Kauč možete postaviti kako god vi to želite – slobodno i usred sobe.  Izgleda dobro iz svih uglova. Sve šta vi trebate uraditi je da montirate crne, prahom obložene noge sa gumenim dnom i stavite jastuke za naslon.


Tkanina od poliestera (ocijenjeno 48.000 na Martindaleovoj skali) otporna je na habanje, kao i izlaganje svjetlu.  U kombinaciji sa jastucima za sjedenje sa jezgrom od izdržljive pjene, LIMHAMN kauč vas poziva da se udobno smjestite i uživate u toj udobnosti još niz dugih godina.


LIMHAMN je dostupan u četiri različite varijante: dvosjed, trosjed i trosjed sa produžetkom za noge (na lijevoj ili desnoj strani).

[][]