Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

BLACK FRIDAY - UŠTEDITE DO 70%
Produžili smo rok za dostavu.
Čuvajmo jedni druge - ne zaboravite na opciju online kupovine na JYSK.ba 

Većina naših prodavnica otvorena je od 7:00 do 22:00
SCANDINAVIAN SENSE proizvodi za kupatilo

Luksuzan i održiv spa osjećaj

Datum:

Kategorija: Kupatilo

Za mnoge od nas, vrijeme provedeno pod tušem je jedina šansa za opuštanje i punjenje baterija tokom dana. Od momenta kad alarm zazvoni, do momenta kad legnemo u krevet, oblačimo se, radimo, idemo do prodavnice, napravimo večeru, peremo sudove, i sljedećeg dana sve ispočetka. Za one koji imaju malu djecu, vrijeme pod tušem (ili, ako imate sreće, u kadi) se ponekad čini kao jedini trenutak privatnosti. Pa zašto onda ne bismo u potpunosti užvali u tih par dragocjenih trenutaka?

Uz našu novu liniju proizvoda, SCANDINAVIAN SENSE, možete uživati u toplom ljetnom danu - i umotati se u naše mekane, debele peškire od 100% GOTS certifikovanog organskog pamuka.

Peškiri su visokog kvaliteta, prelijepog dizajna, napravljeni sa poštovanjem prema prirodi i ljudima. Možete kombinovati različite nijanste kako biste kreirali spa oazu u svom kupatilu.

Sačuvajte se od gaženja po hladnom podu i hodajte po udobnom tepihu za kupatilo kada izađete iz tuša. 

 

Izbor koji stvara dobar osjećaj

Dizajn SCANDINAVIAN SENSE linije proizvoda inspirisan je skandinavskom prirodom i jednostavnim načinom života. Mekani pamuk iz organskog uzgoja, nježnih boja i suptilnih dezena, čini ovu liniju proizvoda savršenom za postizanje atmosfere mira i spokoja u vašem kupatilu – a uz užurbanost modernog života, zar nam nije svima to potrebno?

Ime SCANDINAVIAN SENSE se odnosi na JYSKove skandinavske korijene i minimalistički dizajn proizvoda, objasnila je Line Skaaning Lindskov, naša koordinatorica asortimana i dizajna (Range & Design Coordinator).

"Uz Scandinavian Sense naš cilj je da ponudimo kupcima luksuz. Novi pamučni tekstili trebaju i da lijepo izgledaju ali i da stvaraju ugodan osjećaj, bez da izgledaju neukusno. Organski pamuk u kombinaciji sa skandinavskim minimalizmom kreira atmosferu wellnessa koju će puno kupaca željeti u svojoj kući." 

 


Svi SCANDINAVIAN SENSE proizvodi takođe dolaze u pakovanjima od održivih materijala, papirne etikete su proizvedene od FSC® certifikovanog drveta, a torbe su napravljene od GOTS certifikovanog organskog pamuka.

Više o GOTS certifikovanom organskom pamuku

Naša nova SCANDINAVIAN SENSE linija proizvoda obuhvaća i tekstile za spavaću sobu koji nose Global Organic Textile Standard (GOTS) oznaku i proizvedeni su od pamuka, svile, lana ili vune koji su uzgajani i obrađeni na organski način. GOTS certifikat osigurava smanjen utjecaj na životnu sredinu i proizvodnju usklađenu sa strogim ekološkim i društvenim kriterijima.

Sav SCANDINAVIAN SENSE kućni tekstil ima certifikat OEKO-TEX® Standard 100, koji je vodeća svjetska zdravstvena oznaka za tekstil.

Kolekcija je dostupna u našem webshopu od 2. jula, a u našim prodavnicama od 19. jula 2019.