Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 11. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Luksuzan i održiviji spa osjećaj

Luksuzan i održiviji spa osjećaj

Za mnoge od nas, vrijeme provedeno pod tušem je jedina šansa za opuštanje i punjenje baterija tokom dana. Od momenta kad alarm zazvoni, do momenta kad legnemo u krevet, oblačimo se, radimo, idemo do prodavnice, napravimo večeru, peremo sudove, i sljedećeg dana sve ispočetka. Pa zašto onda ne bismo u potpunosti užvali u tih par dragocjenih trenutaka? Naša linija proizvoda SCANDINAVIAN SENSE izgleda luksuzno, ugodna je pod prstima i jednostavno je izbor je koji stvara dobar osjećaj.

Peškiri za ruke, peškiri za goste i prugasti peškiri na stolici pored jezera


Vaša oaza mira

Prepustite se mekanim, gustim peškirima i kupatilskim tepisima iz SCANDINAVIAN SENSE linije. Možete ih kombinovati da biste kreirali sopstvenu spa oazu u svom kupatilu. SCANDINAVIAN SENSE peškiri i kupatilski tepisi izrađeni su od mješavine novog i recikliranog pamuka.

Pletena korpa sa prugastim peškirima pored jezera


Osjećaj ispravnog odabira

SCANDINAVIAN SENSE je naš održiviji izbor. Kada odaberete SCANDINAVIAN SENSE, odabrali ste proizvode visokog kvaliteta i prekrasnog dizajna, proizvedene sa poštovanjem prema prirodi i ljudima..

Reciklirani materijali igraju važnu ulogu u liniji SCANDINAVIAN SENSE. Inovativni procesi pretvaraju plastične flaše i ostatke prilikom proizvodnje pamuka u prediva za nove proizvode. Da bismo vam pružili najviši kvalitet, reciklirano predivo miješa se sa novim. Na taj način, materijali koji su mogli završiti kao otpad, dobijaju novi život, kako bi mogli biti od koristi vama i životnoj sredini.

Luksuzni peškiri na klupi i pletena torba pored jezera


Dizajn SCANDINAVIAN SENSE linije proizvoda inspirisan je skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Blage nijanse, suptilni uzorci i prirodni materijali odabrani sa pažnjom prema životnoj sredini, čine ovu liniju savršenom za stvaranje osjećaja mira i spokoja u vašem domu.

Peškiri pored lavaboa u kupatilu


Ova linija proizvoda vam takođe omogućava da se zaštitite od hladnog poda. Umjesto na pod, izađite iz tuša na mekani sivi tepih za kupatilo ROLFS. 

Sivi tepih za kupatilo na podu u kupatilu


Global Recycled Standard

Proizvodi sa oznakom Global Recycled Standard (GRS) provjereno sadrže reciklirane materijale prema ISO definiciji za reciklirano. Materijali koji se koriste za proizvode sa GRS oznakom, takođe se prate tokom čitavog procesa proizvodnje kako bi se osigurala usklađenost sa društvenim i ekološkim kriterijumima i hemijskim ograničenjima.

Svi SCANDINAVIAN SENSE tekstili za dom imaju certifikat STANDARD 100 by OEKO-TEX®, koji je vodeća svjetska oznaka za zdravstvenu sigurnost tekstilnih proizvoda. 

Kolekcija je dostupna online od 4. januara 2021. i u našim prodavnicama od 22. januara.

Pogledajte i SCANDINAVIAN SENSE liniju luksuznih setova posteljine za spavaću sobu.

Peškir prebačen preko lounge baštenske stolice na molu pored jezera

 

 

Saznajte više

Odvojite vrijeme za opuštajuće trenutke i brigu o sebi

Uživajte u vremenu za sebe uz novu Nordic Mood kolekciju

9 savjeta za uštedu energije ove zime

Pronađite inspiraciju za uređenje kupatila u novoj Nordic Mood kolekciji

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.