Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Lounge baštenska garnitura

Moderne baštenske stolice i klupa retro izgleda

Datum:

Kategorija: Bašta

Tags: vrt, baštenski set

Da li ste i vi fan urednog, jednostavnog izgleda sa čistim linijama karakterističnim za 50-e i 60-e godine? Mi definitvno jesmo, a još i više otkad smo po prvi put vidjeli BEDER baštenski stol i stolice. Ova serija baštenskog nameštaja je elegantnog izgleda i lagana je - kako fizički, tako i vizuelno. Ko ne bi volio da provede sunčano popodne na ovakvom krevetu noseći oversized sunčane naočare, čitajući neki časopis, sa hladnim pićem na dohvat ruke? 


Tkani uzorak daje BEDER seriji ekskluzivan izgled.

Možete kupiti cijeli set ili samo klupu ili stolicu - a zbog svog klasičnog izgleda, komade iz ovog seta je jednostavno kombinovati sa već postojećim baštenskim namještajem.


BEDER baštenski set koji čine stol i stolice je sačinjen od moderne kombinacije različitih materijala: okvir i ručke stolica su napravljene od drveta eukaliptusa, a naslon i sjedište klupe i kreveta su polipropilen u novoj interpretaciji tkanja sa velikom udobnošću za sjedenje. 

Baštenske stolice i klupa izgledaju odlično i unutra. Dodajte im ukrasne jastuke i prekrivač i doprinijeće prijatnom osjećaju na terasi. Kada je ljeto gotovo, unesite ih unutra i dajte elegantan izgled vašoj dnevnoj sobi.  


U kombinaciji sa modernim izgledom, kvalitet materijala kreira klasičan izgled u kojem ćete uživati još dugo.