Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Četiri baštenske stolice oko okruglog baštenskog stola na terasi

Najmodernije baštenske stolice 2021. godine

Datum:

Kategorija: Bašta

Tags: baštenske stolice, uređenje bašte, bastenski namjestaj

Napokon: proljeće je stiglo! To znači da ponovo možemo da uživamo u prvim sunčevim zracima napolju, uz šolju kafe u udobnoj baštenskoj stolici.

U ovom blogu pokazaćemo vam 5 novih, trendi baštenskih stolica bez kojih vaša terasa ili balkon jednostavno ne mogu proći ovog proljeća! Prepustite se inspiraciji i pripremite svoj prostor na otvorenom za veselo proljeće.

HAJSTRUP baštenska stolica

Započinjemo sa jednostavnom, ali modernom stolicom: HAJSTRUP. Ova baštenska stolica ima prirodan izgled i jako se dobro uklapa u nekoliko različitih stilova. Izrađena je od petana sa metalnim okvirom pa je vrlo jednostavna za održavanje.

Baštenska stolica prirodnog izgleda, izrađena od petana i metala sa bistro stolom od petana na terasi


JEKSEN složiva baštenska stolica

Ako preferirate lagane baštenske stolice, JEKSEN je za vas. Ova elegantna baštenska stolica lijepo se slaže sa našim baštenskim stolom RAMTEN. JEKSEN je dostupna i u crnoj boji.

Lagane, složive baštenske stolice i baštenski stol na terasi


ILDERHUSE baštenska stolica

Prošle godine smo predstavili ILDERHUSE stolicu u natur boji. Ove godine smo dodali crnu verziju! I crna i natur verzija super su stilski odabir za vašu terasu. Odaberite lijep baštenski jastuk za privlačan i udoban izgled.

Crna baštenska stolica od petana sa okruglim baštenski stolom na terasi

Pogledajte sav asortiman baštenskih stolica


EDDERUP lounge baštenska stolica

U potrazi ste za udobnom lounge stolicom na kojoj ćete uživati u jutarnjem suncu uz šoljicu kafe? Upoznajte EDDERUP! Ova stolica je takođe super moderna i lijepa.

Crna baštenska lounge stolica na terasi


GASSUM baštenska lounge stolica

Ako su vam zanimljivi futuristički i neobični komadi namještaja, naša baštenska stolica GASSUM je stvorena za vas! Stolica je izrađena od FSC™ tvrdog drveta (FSC™ N001715) sa zelenim metalnim okvirom. Zapravo, sav drveni baštenski namještaj u JYSKu nosi oznaku FSC. U kombinaciji sa BORRE pomoćnim stolom, ovaj dnevni boravak na otvorenom savršen je za prijatne ljetne večeri na balkonu ili terasi.

Dve drvene baštenske lounge stolice sa zelenim okvirom i malim zelenim pomoćnim stolom na terasi

 

Koja baštenska ili lounge stolica je vaš favorit? Javite nam u komentarima. :)