Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Svjetlo bež tabure mekane površine i drveni stalak od masivne borovine

Nordic Mood: mali namještaj unosi velike promjene

Nova Nordic Mood kolekcija iz JYSKa uključuje različite komade iz asortimana malog namještaja koji vam mogu pomoći da osvježite enterijer bez da mijenjate sve što imate u domu. Namjena malog namještaja nije da promijeni vaš cijeli enterijer, već da bude estetski i funkcionalni dodatak koji će mu unijeti svježinu. Ukoliko ste u potrazi za promjenama, istražite komade malog namještaja i dekoracije koje smo istakli u našoj novoj kolekciji i inspirišite se. 

Stolići i mali klub stolovi su uvijek odlično rješenje kada vam je potrebna promjena u domu - lako ih je zamijeniti i mogu imati veliki utjecaj na cjelokupan izgled vašeg doma i atmosferu u njemu.

STAE je stolić za kafu modernog, a ujedno i minimalističkog izgleda. SOLLERUP stalak slavi prirodne materijale jer masovna borovina od koje je napravljen zauzima centar pažnje. I STAE i SOLLERUP su odlični primjeri kako možete da napravite značajnu promjenu u svom domu uz malo truda. Sa svojim minimalističkim izgledom i čistim linijama, oba predstavljaju različite poglede na mali namještaj za moderan dom, i kao takvi su odlični dodaci dizajnu enterijera vašeg doma.

KVISSEL zidna polica je - baš kao i SOLLERUP stalak - minimalistički pogled na prirodno, neobrađeno drvo. Zidna polica je napravljena od bambusa i savršena je za dekorisanje zida u kuhinji ili dnevnoj sobi.  KVISSEL zidnu policu možete izložiti samostalno ili je možete iskoristiti za izlaganje vaših omiljenih dekoracija, sitnica ili dodataka za kuhinju.

LYDUM stolić je karakterističan po svojim čistim, geometrijskim linijama. Njegova svjetlo bež boja se odlično slaže sa toplo bijelom bojom MARKUS stolne lampe. Uz bezvremenski klasičan izgled lampe, a i samog stolića, LYDUM donosi udobnost u vaš dom. 

ALKEN zidna polica dolazi u toplo sivoj boji sa minimalističkim panelom iste boje. Odlična je za izlaganje vaših dekoracija.

Mala vitrina maslinasto zelene boje i bijela lampa na baterije
Stalak boje hrasta sa bijelom vazom

Druge vrste malog namještaja koje su idealne za vaš enterijer su ormarići poput malog, maslinasto zelenog GIVE ormarića. Dodaje malo boje bilo kojoj prostoriji u domu. Možete ga koristiti za odlaganje, ali ga možete i dekorisati, na primjer dodavanjem lampe, poput KENT lampe na baterije. 

SPODSBJERG stalak je upečatljiv komad boje hrasta. Sa svojim drvenim izgledom i čistim linjama, ovaj stalak je savršen za dodavanje malo visine u enterijer vašeg doma.

Nova Nordic Mood kolekcija uključuje dosta proizvoda koji su već dostupni, a od 4. augusta svi proizvodi bit će dostupni u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba. 

Saznajte više

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana