Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Bazen sa lounge kutkom

Oaza za opuštanje pored bazena

Bazeni su popularna mjesta za okupljanje i većina vlasnika bazena bi vjerovatno priznala da više vremena provodi pored bazena nego u samom bazenu.

Koji namještaj je prikladan za područje oko bazena? Prije svega, stolice i stolovi za bazen moraju biti u stanju da izdrže različite uslove i da traju dugo. Iako nisu sve vrste drveta pogodne kada ostanu napolju, stolice, stolovi i ležaljke od metala otporniji su na kišu i vjetar i mogu da traju decenijama.

UBBERUP ležaljka od čelika i petana pripada UBBERUP kolekciji sa lounge stolicama u pet različitih boja i lounge dvosjedom.

Pročitajte naše najbolje savjete za odabir odgovarajuće ležaljke

Koristite ležaljku samostalno ili poboljšajte udobnost sa STOREHOLM jastukom.

Za vaš lounge prostor pored bazena vam je potrebno nešto što se lako čisti i održava. Slana voda ili voda sa hlorom, sunce, vjetar i kiša mogu uzeti svoj danak. Izaberite nešto što se lako čisti i uklonite prljavštinu i ulje od losiona za sunčanje najmanje dva puta godišnje.

Baštenske stolice NAGELSTI imaju naslon i sjedište od izdržljive mrežaste tkanine, izrađene od poliesterskog prediva obloženog plastikom, koje ne zahtijeva održavanje, postojano je u boji, brzo se suši i lako se čisti. Baštenski stol TAGEHOLM ima aluminijumski okvir koji ne rđa. Ploča stola je umjetno drvo - materijal koji ne zahtijeva održavanje, izdržljiv je i otporan na vremenske uslove.

Žičani i namještaj od pruća je popularan izbor i za prostore na otvorenom. Namještaj od sintetičkog pruća daje vam isti izgled i stil kao prirodno pruće i veoma je pogodan za dugotrajnu upotrebu na otvorenom. 

BANDSBJERG lounge stolica ima čelični okvir i i naslon i sjedište od petana - vrsta laganog, sintetičkog pletenog materijala. Izdržljiva je, ima UV zaštitu i otporna je na vremenske uslove. 

Saznajte više

Trampolina-park u vašem dvorištu

Trampolina-park u vašem dvorištu

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Dočekajte ljeto uz trendi boje

Dočekajte ljeto uz trendi boje