Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Baštenska garnitura sa stolom i stolicom, sofa i ležaljka na velikom balkonu

U centru pažnje: kolekcija UGILT

Elegantan, vintage izgled i klasičan šarm - to je ono što karakteriše UGILT kolekciju baštenskog namještaja. Sastoji se od lounge sofe, lounge stolice, duple ležaljke, lounge stola, kolica, klupe i saksije. Svi imaju okvir od galvanizovanog čelika, premazan prahom, nadopunjen tamno smeđim detaljima i elementima bagremovog drveta. Ležaljka, louge stolica i lounge sofa imaju luksuzne debele jastuke sa dugotrajnom, grubo tkanom navlakom.

Pogledajmo detaljnije proizvode iz UGILT kolekcije i njihove recenzije kupaca* (nisu svi proizvodi dovoljno dugo u našem asortimanu da bi dobili recenzije).

Baštenska lounge sofa za 3 osobe i lounge stolica


UGILT lounge sofa ima mjesta za tri osobe, a na strani ležaljke se možete super udobno smjestiti. U pitanju je teška lounge sofa, koja ostaje tamo gdje je postavite, ali je njen izgled lagan i prozračan. UGILT lounge sofa ima prosečnu ocjenu 4 od 5 zvjezdica, a jedan od naših kupaca iz Rumunije ostavlja recenziju od 5 zvjezdica ovim riječima:

“Jako lijep baštenski namještaj. Jednostavan za sastavljanje, dobro napravljen. Udoban i ne zauzima puno prostora. Preporučujem.”

UGILT baštenska lounge stolica


Ova visokokvalitetna ležaljka je još jedan odličan primjer čvrstog, ali laganog izgleda UGILT komada. Prepoznatljiva "rešetka" od metala i drveta na bočnoj i zadnjoj strani stolice ono je što stvara prozračan izgled koji će odgovarati svakoj terasi ili balkonu. Debeli jastuci omekšavaju četvrtasti izgled i pozivaju vas da se zavalite i uživate u hladnom piću.

UGILT lounge stol


Upotpunite svoju lounge zonu na terasi ili balkonu UGILT lounge stolićem - savršenim za popodnevno druženje uz grickalice i hladna pića. Stol ima prosječnu ocjenu 4,4 od 5 zvjezdica, a u JYSKu se slažemo sa ovim češkim kupcem koji mu daje ocjenu od 5 zvjezdica i ovako ga opisuje:

“Užitak skandinavskog dizajna za izležavanje u bašti...”

UGILT saksija


UGILT saksija ima rešetku koja podržava vaše biljke i može omogućiti biljkama klematisa ili slatkog graška da se penju. Možete je postaviti uz zid u sunčanom uglu svoje terase ili je koristiti kao pregradu u svom dvorištu.

UGILT kolica


UGILT kolica su i praktičan i dekorativni dodatak vašem balkonu ili terasi. Koristite ih kao svoju kuhinjsku opremu na otvorenom ili kao mala barska kolica. Jedan od naših danskih kupaca ostavlja ovu recenziju kolicima uz ocjenu od 5 zvjezdica:

"Lijep stol. Predivni materijali i jednostavno za sastavljanje.”

UGILT klupa


UGILT dolazi i u obliku klupe – nezamjenljive na malom balkonu ili terasi, gdje višenamjenski namještaj dobro dođe. U Grčkoj, jedan od naših kupaca je koristi u različitim okruženjima i daje joj ocjenu od 5 zvjezdica sa ovim opisom:

“Odlična vrijednost za novac. Vrlo korisna, dobre veličine i kao klupa i kao stolić za kafu”

UGILT ležaljka za sunčanje


Ležaljka je najnoviji dodatak kolekciji UGILT. Njena životna misija je da vam omogući da se zavalite, možda uz svoju dragu osobu, i opustite uz knjigu ili časopis. Vjerujemo da će dorasti ostalim članovima kolekcije UGILT.


Pronađite još savjeta za urbano uređenje bašte i balkona


*Recenzije dolaze iz sljedećih zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Portugal, Njemačka i Švajcarska u februaru 2023.

Saznajte više

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture