Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Garden lounge set on and a hanging chair on a large balcony

Urbano uređenje bašte i balkona

Lagana muzika tiho svira. U pozadini se čuje buka grada. Najbliži prijatelji i porodica okupljeni oko baštenskog stola ili zavaljeni u lounge garnituru. Kreirajte urbanu, kul atmosferu za ugodno druženje u vlastitoj bašti.

Pažljivo odaberite svoju paletu


Pravilo koje važi kada želite da kreirate urbanu atmosferu je da kombinujete različite materijale poput drveta, metala i betona. Uz HAJSTRUP složive stolice od čelika i petana i RANGSTRUP okrugli baštenski stol, već ste na dobrom putu.


U urbanom okruženju, bitno je ograničiti sebe na korišćenje samo nekoliko različitih boja. Uz cvijeće u vazi i svijeće u fenjerima, vaša bašta ili balkon i dalje će odisati dinamičnim, razigranim izgledom. 


Ukoliko imate prostora, kreirajte trpezarijsku zonu i zonu za opuštanje koje ćete odvojiti saksijama. Dopustite sebi da se opustite i uživate u ODDESUND lounge setu aluminijumskog okvira i naslona za ruke od FSC™ certifikovanog (FSC™ N001715) tvrdog drveta.

Dvorište sa visećom stolicom i trpezarijskim setom u pozadini

 
Zaštite se od vjetra i zantiželjnih pogleda visokim biljakama ili drvećem u žardinjerama. Ili uživajte u privatnom kutku koji će naša nova viseća stolica GJERN, kreirati za vas. Uz savršen oblik, možete čitati svoje časopise ili detektivski roman u miru. Jastuci vas pozivaju na opuštanje i uživanje u laganim pokretima. 

Kreirajte izgled urbane bašte

Tajna urbanog izgleda krije se u elegantnom, a ipak opuštenom stilu. Iskoristite ove savjete i kreirajte savršenu rooftop atmosferu na svom balkonu ili u bašti: 

  • Kombinujte različite materijale poput drveta, metala, betona
  • Koristite samo nekoliko boja
  • Visoke biljke ili drveće u žardinjerama dat će vam zaštitu od vjetra i neželjenih pogleda
  • Odvojite zonu za ručavanje od lounge zone saksijama i žardinjerama
  • Ne zaboravite na osvjetljenje - lampice, baterijske lampe, svijeće i fenjeri mogu pretvoriti običnu srijedu u magičnu uspomenu 

 

Saznajte više

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture