Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Komoda u dvije različite veličine i TV-stalak

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

LYNGVIG je kolekcija kvalitetnog hrastovog namještaja stilskog dizajna kojeg karakterizira elegantna posvećenost detaljima. Naši kupci pokazuju koliko cijene naše proizvode ostavljajući prekrasne komentare na našoj web stranici: Svi LYNGVIG proizvodi imaju ocjenu četiri ili više zvjezdica na JYSKu*.

LYNGVIG je dostupan kao TV-stalak i komode u dvije različite veličine, a klizna rolo vrata su njihova prepoznatljiva osobina. Osim toga, svi modeli imaju prekrasne zaobljene oblike i neprimjetno integrirane ručke. LYNGVIG je dostupan u verziji od svijetlog i tamnog hrasta

Komode u dvije veličine

LYNGVIG komode su dostupne u manjoj verziji širine 120 cm i većoj verziji širine 160 cm. Obe su visoke 80 cm i duboke 40 cm. Rolo vrata klize u stranu bez zauzimanja prostora oko komode, tako da to ne morate uzimati u obzir kada ih želite smjestiti u svoju dnevnu sobu.

Lijepa komoda u trpezariji sa trpezarijskim stolom i trpezarijskim stolicama

Ovaj holandski kupac ostavio je ocjenu 5 zvjezdica na JYSK.nl uz sljedeće riječi:

“Dobar kvalitet i montirana za sat vremena.”

A izgleda da se i ovaj bugarski kupac slaže da je komoda istovremeno elegantna i jednostavna za sklapanje: 

““[...] Sama, bez pomoći, sastavila sam za popodne, uputstva su jasna i precizna. Svakako bih ga preporučila svima koji žele lijep i moderan komad namještaja u svom domu.”[...]”

Drveni TV-stalak sa rolo vratima 

LYNGVIG TV-stalak je širok 120 cm, visok 50 cm i dubok 40 cm. Klizna rolo vrata su odlična za optimizaciju prostora jer ne morate imati dodatnog prostora za rastvaranje vrata. 

Ovaj bezvremenski TV-stalak ima dekorativnu, savremenu privlačnost koju prati njeno praktično razmatranje, kao što ovaj irski kupac primjećuje u recenziji sa 5 zvjezdica na JYSK.ie: 

Lako za sastavljanje. Izgleda fantastično. TV kontrole rade kada su vrata zatvorena

Dvije komode i TV-stalak

Slično kao i naša EGELEV kolekcija, kolekcija LYNGVIG spaja bezvremenski dizajn s praktičnom funkcionalnošću. Pozitivni komentari, koji su konstantno popraćene sa četiri ili više zvjezdica, odražavaju zadovoljstvo naših kupaca, jer će rolo vrata i zaobljeni oblici dodati nenaglašenu eleganciju svakom životnom prostoru. 

*Recenzije dolaze iz sljedećih JYSK zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Portugal, Njemačka, Švajcarska i Turska.

Saznajte više

Vodič za odlaganje obuće

Vodič za odlaganje obuće

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

Kako izabrati klupu za hodnik?

Kako izabrati klupu za hodnik?

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje