Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Crni noćni ormarić sa policom, komodom i stalkom za TV i komodom, noćnim ormarićem i stalkom za TV boje hrasta

U fokusu: EGELEV kolekcija

Klasična, elegantna, skandinavskog izgleda. Ovo su riječi koje opisuju našu popularnu kolekciju namještaja EGELEV. Kolekcija se sastoji od komoda, polica za TV i noćnih ormarića koji su dostupni u crnoj boji i boji hrasta, te stolića radnih stolova dostupnih samo u boji hrasta.

Bez obzira na boju, sav namještaj iz kolekcije EGELEV izrađen je od medijapana i hrastovog furnira. Ono što je posebno značajno za EGELEV kolekciju je lagani dizajn sa papirnim strunama između gornje i donje police stola što dodaje elegantan izgled cijeloj kolekciji. 


Proizvodi iz EGELEV kolekcije koji su dobili recenzije naših kupaca imaju ocjenu od 4 zvjezdice ili više. U ovom blogu možete saznati više o tome zašto im se kolekcija svidjela.

Komoda koja privlači poglede


Komoda od svijetlog hrasta sa dvije police idealna je za izlaganje najdekorativnijih predmeta u vašoj dnevnoj sobi. Duboka je samo 44 cm, pa je možete koristiti za korpe sa rukavicama i šalovima u svom hodniku. Komoda EGELEV sigurno će biti predivan dodatak svakoj prostoriji, a mi se slažemo sa norveškim kupcem koji ostavlja ocjenu od 5 zvjezdica na JYSK.no.

“Vrlo lijepa komoda koja prirodno privlači poglede.”

Moderan i jednostavan za sastavljanje


EGELEV stalak za TV ima praktičnu policu za daljinske upravljače ili priručnike, tako da svoju dnevnu sobu možete održavati urednom. Crna verzija posebno dobro ide uz tehničku opremu koja je najčešće crna. Jedan od naših švedskih kupaca ostavlja ocjenu od 5 zvjezdica i ovaj komentar:

“Elegantan, dobar i jednostavan za sklapanje. Vrlo dobar stalak, drži TV na mjestu.”

Dodaje šarm enterijeru


Noćni ormarić EGELEV je mali, elegantan i savršen za male spavaće sobe sa malo prostora sa svake strane kreveta. Njegov izgled je toliko klasičan da ga možete koristiti i kao pomoćni stolić u uglu sobe. Ukrasite ga buketom u lijepoj vazi.

Jedan od naših poljskih kupaca ostavlja recenziju od 5 zvjezdica uz ove riječi:

“I predivan i kvalitetan, dodaje šarm vašem enterijeru.”

Klub stolić i radni stol sa policom


EGELEV stolić za kafu i radni stol još uvijek su toliko novi u našem asortimanu da ih nijedan kupac nije ocijenio, ali vjerujemo da će biti na nivou ostalih EGELEV proizvoda. Osim što su predivno dizajnirani, i funkcionalni su:  Polica na stoliću za kafu idealna je za časopise i knjige, a radni stol ima prostor ispod površine stola za vaš laptop, papire i dokumente.

 


Istražite i druge kolekcije namještaja:

*Recenzije dolaze iz sljedećih zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija, Irska, Austrija, Italija, Španija, Francuska, Portugal, Njemačka i Švajcarska u novembru 2022.

Saznajte više

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?