Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Police za knjige od hrasta u osvijetljenoj sobi

U fokusu: TRAPPEDAL kolekcija namještaja

TRAPPEDAL je jedna od najpopularnijih kolekcija namještaja u JYSKu. Ako ste ljubitelj besprijekornog uređenja, sa ravnim linijama i predivnim kontrastom kreiranim uz pomoć metala u kombinaciji sa drvetom, ova kolekcija je idealna za vas. Lagano, elegantno i jednostavno. A povrh toga, kolekciju obožavaju i naši kupci.*

TRAPPEDAL se u ovom trenutku sastoji od stola od medijapana i dva polična elementa sa 5 ili 7 hrastovih polica. I uz malo strpljenja, uskoro možete postati vlasnici i drugih komada. Pročitajte više na dnu ovog posta.

TRAPPEDAL polični element sa 5 polica

Kancelarija sa stolom, stolicom i policom

Visok samo 109 cm, TRAPPEDAL polični element sa 5 polica od medijapana i crnim metalom sa premazom u prahu, idealan je za sobu u kojoj želite da održite lagan i elegantan izgled. Širina je 70 cm i savršen je za dekoraciju i odlaganje. Naši kupci daju mu prosječnu ocjenu od 4,5 zvjezdice na JYSK.ba, a na JYSK.fi jedna od njih piše:

 “DANSKI DIZAJN U SVOM PUNOM SJAJU - U BAUHAUS STILU” ( zajedno sa ocjenom 5)

TRAPPEDAL polični element sa 7 polica

Police sa različitim rešenjima za odlaganje poput kutija i korpi

Ovaj polični element je prilično visok sa svojih 178 cm. Predstavlja više od tradicionalne police, pogodan je za odlaganje ili za vaše knjige, ali i sa prostorom za lampu, vazu i druge ukrasne predmete. Ova polica ima prosečno 4,7 zvjezdica na JYSK.ba. Na JYSK.bg jedan korisnik dodaje:

"Prekrasno, moderno, lako za montažu" – (i ostavlja ocjenu 5 zvjezdica)

TRAPPEDAL stol

Radni sto sa rešenjem za odlaganje

TRAPPEDAL radni stol je prilično mali i uklapa se tamo gdje drugi stolovi ne mogu. Ima mjesta za laptop, stolnu lampu ili neki komad dekoracije - i šta vam još treba? Ladicu možete postaviti i u lijevi i u desni odjeljak, kako god vama odgovara. Na JYSK.nl jedan od naših kupaca ostavlja ocjenu od 5 zvjezdica i to riječima:

"Odličan stol za moj laptop i izgleda sjajno u mojoj dnevnoj sobi ..."

Još TRAPPEDAL proizvoda uskoro stiže

Od kraja jula 2020. godine naša kolekcija TRAPPEDAL postaje više od namještaja za kućnu kancelariju. Ponosni smo što vam predstavljamo vitrinu, TV klupu, policu za knjige, stočić za kafu, noćni ormarić i dvije komode sa 4/6 ladica, tako da možete opremiti svaku prostoriju u kući ovom kolekcijom. Nove proizvode, naravno, još nisu ocijenili naši kupci, ali smo uvjereni da će dostići prethodne proizvode i ispuniti naša očekivanja.
Imate li jedan ili više proizvoda iz kolekcije TRAPPEDAL? Ostavite nam svoja mišljenja u komentarima.

Upoznajte se i sa našim ostalim kolekcijama namještaja - DOKKEDAL kolekcija sa dozom industrijalizma, VIRUM kolekcija od crnog metala, VANDSTED kolekcija od bambusa i elegantna NORDBY kolekcija

*Komentari dolaze iz JYSK NORDIC zemalja: Danska, Švedska, Norveška, Finska, Poljska, Češka, Mađarska, Slovačka, Holandija, Slovenija, Ujedinjeno Kraljevstvo, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Rumunija, Bugarska, Grčka, Belgija i Irska. 

 

Saznajte više

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: EGELEV kolekcija

U fokusu: EGELEV kolekcija