Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Sivi paviljon sa baštenskim stolom i stolicama u dvorištu

Nadogradite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Tražite li jednostavan način da poboljšate svoj prostor na otvorenom kako biste mogli uživati u svakoj sekundi ljeta? Uz paviljon upravo to i dobijate: povoljnu opciju da iznesete kućni ugođaj na vaš spoljašnji prostor, omogućujući vam da iskoristite ljeto na najbolji mogući način.

Paviljon ili sjenica pruža savršeno okruženje da pozovete prijatelje i porodicu da se dobro provedu kod vas. Postavite svoj paviljon, iznesite svoj lounge namještaj, opremite ga za odličnu atmosferu i čistu udobnost sa lampicama, ukrasnim jastucima, grickalicama i pićima. Šta vam još nedostaje? Ništa :)

Prednosti paviljona u dvorištu ili na terasi

Ako se ovog ljeta planirate zabavljati na svom spoljašnjem prostoru – ili jednostavno želite maksimalno iskoristiti svaku priliku za uživanje na otvorenom, paviljon bi mogao biti pravo rješenje. Paviljon možete postaviti na svoju terasu, u svoje dvorište ili ga postaviti u park (ako je to moguće u vašem mjestu). Uz paviljon imate pravi osjećaj dnevnog boravka - na otvorenom!

Postoji mnogo načina na koje vam paviljon u dvorištu ili na terasi može pomoći da ljeto iskoristite na najbolji mogući način, jer na neki način produžuje ljetnu sezonu, dajući vama i vašim voljenima mnogo prilika da u potpunosti iskoristite tople dane i noći.

  • Kvalitetno provedeno vrijeme u dvorištu
    Paviljon je odlično mjesto za odmor i opuštanje. Pruža hladovinu za opuštanje u sunčanim ljetnim danima, gdje ćete uživati u osvježavajućim pićima, slušati muziku ili uroniti u odličnu knjigu.
     
  • Paviljon sa stranicama pruža zaklon 
    Paviljon je savršen za sve vremenske uslove. Dodavanjem bočnih stranica dobijate zaklon od kiše, snijega, vjetra i oštre sunčeve svjetlosti sa svih strana. Takođe ćete biti sigurniji i od drugih neprijatnih elemenata npr. insekata.
     
  • Baštenske zabave i druženja
    Paviljon je izvrstan za baštenske zabave jer ima dovoljno prostora za baštenske stolove i stolice, pa čak i lounge garniture za sjedenje. Pozovite svoju porodicu i prijatelje na lijepu baštensku zabavu ispod nadstrešnice - sigurno će vam to biti sjajna, nezaboravna ljetna uspomena.
     
  • Javna događanja na otvorenom
    Paviljon je takođe odličan za javna okruženja kao što su događaji u parkovima ili drugim otvorenim prostorima. Paviljon pruža zaštićenu bazu za vas i druge.

Pronalaženje pravog paviljona za vaše potrebe

Paviljoni u našem asortimanu dostupni su u nekoliko veličina, stilova i boja. U JYSKu ćete pronaći mnogo različitih paviljona koji odgovaraju vašem prostoru na otvorenom – bilo da imate dvorište ili terasu, imamo idealno rješenje za vas.

 

Sivi gazebo sa uređenim stolom i klupama na terasi

Ukrasite svoju baštenski paviljon lampicama i saksijama

Mnogo je predmeta kojima možete opremiti svoj baštenski paviljon. Ako organizujete zabavu za prijatelje i porodicu, dodajte fenjere i lampice kako biste stvorili lijepu atmosferu, posebno tokom večeri. Ako imate paviljon sa stranicama, još je ugodnije sa svjetlima jer će tako osvijetljen pružiti osjećaj ugodnog kutka. Iznesite saksije i postavite malo lijepog zelenila prije nego što postavite stol prekrasnim tanjirima, čašama, salvetama i svijećama. Vaši će se gosti sigurno dobro zabaviti!

 

Saznajte više

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture