Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Kupatilski set na kupatilskoj prostirci sa peškirima za ruke u pozadini

Dodajte malo boje i kreirajte moderno kupatilo

Ako vam se čini da je u vašem kupatilu previše bijele boje, na jednostavan način možete stvoriti malo energije i dinamike.

Peškiri za ruke u prigušenim nijansama mogu učiniti taj trik. Kombinujte boje radi dinamike ili kako biste lakše razlikovali peškire za različitu upotrebu.

Peškiri za ruke u tri boje vise na kukicama

 
Tepih za kupatilo sa malo wow faktora može vam pružiti zadovoljstvo prilikom izlaženja iz tuša. Debela i luksuzna NORBERG prostirka nosi OEKO-TEX® oznaku i ima podlogu od neklizajućeg lateksa kako bi ostala na mjestu.  


Dozer za tečni sapun, WC četka, četkica za zube i čaša za četkice iz iste kolekcije takođe mogu dati vašem kupatilu povezan izgled koji će zadovoljiti oko svaki put kada uđete u prostoriju. 

Svjetlo ljubičasta kupatilska oprema i tepih za kupatilo sa peškirima u pozadini


Potrebno vam je još inspiracije? Napravite mini-makeover kupatila bez velikih ulaganja. 

Ako želite ići i korak dalje ili ako vam je potrebno dodatnog prostora, SULVIK polica može biti super rješenje i na njoj možete držati svoj omiljeni parfem ili proizvode za kosu na dva odvojena nivoa. 

Polica sa posudom, držačem za četkice, dozerom za tekući sapun i mirišljavim uljem

Uglavnom je to sve što je potrebno za potpuni makeover kupatila. Među JYSKovim proljetnim vijestima možete naći još više poslastica:

Bitno je istaknuti držače RUNDVIK, koji se mogu okačiti u kupatilo i koristiti kao držači šampona. Četkica za zube VIDJA izrađena od bambusa može biti alternativa plastičnim varijantama u jarkim bojama. Toaletna torba KINNA, dostupna u dvije nijanse, može pružiti moderan i luksuzan izgled kako kod kuće, tako i kada ste na putu. Kukice za tuš-zavese VARA, zlatnog izgleda, mogu dodati malo glamura vašoj jutarnjoj rutini.

 


Svi noviteti su dostupni u JYSK prodavnicama i online na JYKS.ba

Saznajte više

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime