Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Stalak sa ukrasnima i staklena saksija i sofa sa dekom i ukrasnim jastucima

MY SPACE: Dekor u kojem vlada harmonija

U proljeće i ljeto 2020., JYSK nastavlja razvijati svoj asortiman uz tri nova trenda.

Tri nova trenda su MY SPACE, MIDSOMMER i INSTA EMOTIONS. MY SPACE trend temelji se na pronalasku vremena za sebe i stavljanju sebe na prvo mjesto. Ovaj trend slavi ljudskost i uči nas da cijenimo sve one male trenutke u životu. Zapalite svjećice i uživajte u načinu kako se ELVIN svijećnjak i  SIVERT vaza međusobno nadopunjuju i podudaraju.


Stvorite kutke ugodne oku koji će vas oraspoložiti svaki put kada prođete pored njih. Stalak PELLE je idealno mjesto za izlaganje vaših omiljenih sitnica.


U MY SPACE trendu se odražava i sve veći fokus na održivosti. Ovaj trend bazira se na pospremanju naših domova i dobivanju dovoljno prostora za opuštanje. Ključ za to su praktična rješenja za odlaganje. Najednostavniji način za organizovanje svog prostora i stvari je pospremiti te stvari na police ili u slatke korpice kao što je MALTE.


Kada vašim okruženjem vlada harmonija, puno ćete lakše postići unutarnji mir. AKITA kanta za odlaganje je i zgodna i praktična. Ima poklopac pa čuva vaš pribor za pletenje, igračke ili bilo šta drugo šta spremite u nju. Njena ručka će dobro doći ukoliko je želite premjestiti.


Materijali za ovaj trend su drvo (npr. UPTOWN stolići), zatim beton i staklo u kombinaciji sa novim materijalima kao što su mreža, memorijska pjena i brušeni hrom. 


U mekim i modeliranim oblicima pojavljuju se gemoterijski uzorci. Dekorativno ogledalo EFFECT je jako lijep primjer. Sastoji se od 5 odvojenih dijelova koje možete složiti u oblik koji najbolje odgovara vašoj sobi. 


Boje ovog trenda su inspirisane podvodnim životom. Mint boja je veoma bitna ali i aqua plava kao što je npr. boja LINNEA deke. Kombinacija zelenih tonova na našem DUNHAMMER ukransom jastuku je takođe vrlo upečatljiva. 


Zanimaju li vas naši trendovi? Pročitajte više o  INSTA EMOTIONS i MIDSOMMER trendovima.

 

Saznajte više

Kako izabrati klupu za hodnik?

Kako izabrati klupu za hodnik?

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje