Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Proizvode naručite do 14.12.2023. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine. 

Stalak sa ukrasnima i staklena saksija i sofa sa dekom i ukrasnim jastucima

MY SPACE: Dekor u kojem vlada harmonija

U proljeće i ljeto 2020., JYSK nastavlja razvijati svoj asortiman uz tri nova trenda.

Tri nova trenda su MY SPACE, MIDSOMMER i INSTA EMOTIONS. MY SPACE trend temelji se na pronalasku vremena za sebe i stavljanju sebe na prvo mjesto. Ovaj trend slavi ljudskost i uči nas da cijenimo sve one male trenutke u životu. Zapalite svjećice i uživajte u načinu kako se ELVIN svijećnjak i  SIVERT vaza međusobno nadopunjuju i podudaraju.


Stvorite kutke ugodne oku koji će vas oraspoložiti svaki put kada prođete pored njih. Stalak PELLE je idealno mjesto za izlaganje vaših omiljenih sitnica.


U MY SPACE trendu se odražava i sve veći fokus na održivosti. Ovaj trend bazira se na pospremanju naših domova i dobivanju dovoljno prostora za opuštanje. Ključ za to su praktična rješenja za odlaganje. Najednostavniji način za organizovanje svog prostora i stvari je pospremiti te stvari na police ili u slatke korpice kao što je MALTE.


Kada vašim okruženjem vlada harmonija, puno ćete lakše postići unutarnji mir. AKITA kanta za odlaganje je i zgodna i praktična. Ima poklopac pa čuva vaš pribor za pletenje, igračke ili bilo šta drugo šta spremite u nju. Njena ručka će dobro doći ukoliko je želite premjestiti.


Materijali za ovaj trend su drvo (npr. UPTOWN stolići), zatim beton i staklo u kombinaciji sa novim materijalima kao što su mreža, memorijska pjena i brušeni hrom. 


U mekim i modeliranim oblicima pojavljuju se gemoterijski uzorci. Dekorativno ogledalo EFFECT je jako lijep primjer. Sastoji se od 5 odvojenih dijelova koje možete složiti u oblik koji najbolje odgovara vašoj sobi. 


Boje ovog trenda su inspirisane podvodnim životom. Mint boja je veoma bitna ali i aqua plava kao što je npr. boja LINNEA deke. Kombinacija zelenih tonova na našem DUNHAMMER ukransom jastuku je takođe vrlo upečatljiva. 


Zanimaju li vas naši trendovi? Pročitajte više o  INSTA EMOTIONS i MIDSOMMER trendovima.

 

Saznajte više

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

9 savjeta za uštedu energije ove zime