Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Roler za lice, kamen za masažu i bež maska za oči

Odvojite vrijeme za opuštajuće trenutke i brigu o sebi

Briga o sebi nije uvijek glavni prioritet u užurbanim životima koje vodimo, ali možda bi trebala biti. To podrazumijeva brigu o sebi: mentalno, emocionalno i fizički. Zato, napravite nešto dobro za sebe i odvojite vrijeme za malo opuštanja.

Ako ne želite da potrošite puno para - ili nemate vremena za cjelodnevnu brigu o sebi - zapravo možete iskoristite male trenutke kod kuće koji vas neće koštati puno.

Briga o sebi može podrazumijevati mnogo toga

Ako želite da pojednostavite stvari, razmislite o sitnicama koje možete učiniti u svakodnevnom životu. Mali detalji su ti koji se računaju, zato upalite svijeću prelijepog, umirujućeg mirisa, iskoristite još 5 minuta nakon tuširanja i namažite losion za tijelo ili priuštite sebi umirujuću masažu lica svakog jutra.


Stavite kamen za masažu ili roler za lice pored četkice za zube i svakog jutra odvojite nekoliko minuta za njegu. VALLSTA roler za lice i kamen za masažu izrađeni su od roze kamena žada, ali roler za lice dolazi i od zelenog žada. Poklonite svojoj koži masažu i divan sjaj uz predivne rolere za lice.

Svi roleri za lice jedinstvenog su izgleda jer su ručno izrađeni od prirodnih kristala i zato se sa njima mora postupati nježno.


Okružiti se lijepim mirisom takođe može biti briga o sebi. Bez obzira što je to samo mali detalj, lijepi mirisi čine da se osjećate bolje i pomažu vam da se opustite. Okružite se umirujućim mirisima postavljanjem mirisnih svijeća ili mirisnih ulja po svom domu.


Kada pronalazite svoj miris, važno je da razmislite o tome šta može stvoriti prijatnu atmosferu u vašem domu. U JYSKu imamo mirisna ulja sa mnogo različitih mirisa, na primjer nordijsko drvo, hrast i jantar ili morska sol i ruža.


Briga o sebi podrazumijeva i dovoljno sna. Umjesto da provedete pola sata na telefonu, odspavajte. Ako vam je teško da se opustite i zaspite, maska za oči sa glinenim perlicama vam može pomoć.


RUTVIK maska za oči može se zagrijati ili ohladiti za opuštajući efekat. Izrađena je od lana i 100% pamuka pa je prijatna za sve tipove kože.

Zato, razmazite sebe – ne samo vikendom – već svakoga dana odvojite vrijeme za male trenutke brige o sebi.

Saznajte više

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime