Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Viseće pletene korpe, mirišljavo ulje i setovi za kupatilo

Pronađite inspiraciju za uređenje kupatila u novoj Nordic Mood kolekciji

Bilo da živite u stanu, kući ili imate kupatilo za goste kome je potrebno ažuriranje, JYSKova nova Nordic Mood kolekcija sadrži proizvode koji odgovaraju svakom kupatilu. “U ovoj kolekciji posebno smo se fokusirali na to da proizvodi budu praktični i mali, kako bi se uklopili i u manja kupatila. Istovremeno, oni mogu stvoriti više prostora u svim kupatilima,” kaže Laurence Muller, menadžerka kategorije za kupatilo u JYSKu.

BOLIDEN dozer sapuna i držač četkica za zube dizajnirani su posebno za mali umivaonik. Set od bež keramike dodaje minimalistički izgled kupatilu.

Staklena posuda sa poklopcem i set za kupatilo bež boje


Kolekcija ima nekoliko proizvoda sa raznovrsnim funkcijama, kao što je GRUMS posuda za odlaganje. „GRUMS je savršena posuda za držanje pamučnih blazinica ili vate“, kaže Laurence. Ako želite da uštedite na prostoru, poklopac može poslužiti i kao zasebna posuda za nakit.

Kombinujte kolekciju BOLIDEN i odgovarajuće posude HARADS, koje svojim cvjetnim motivom dodaju uzorke i boje neutralnoj kolekciji. Uz mirisno ulje HURVA, keramičke posude sa cvjetovima omekšavaju minimalistički izgled..

Mirisno ulje na cvjetnoj tacni

Inspiracija za kupatila svih veličina

"Ovom kolekcijom smo se fokusirali na proizvode koji mogu da unaprijede vaše kupatilo", kaže Laurence Muller. Na primjer, sa novim mirisnim uljem HURVA, koje nadmašuje klasično mirisno ulje. Ovdje su mirišljavi štapići zamijenjeni cvjetnim fitiljem izrađenim od papira, pa osim što kupatilu daje predivan miris ruža i bobica, takođe je i lijepa dekoracija."


Ukoliko vam je potrebno više prostora za odlaganje, lako možete iskoristiti svoje zidove uz viseće pletene korpe OPE od drveta, sa FSC certifikatom (FSC™ N001715). Mogu se koristiti za odlaganje wellness proizvoda ili šarenih peškira poput SEGERSTA. SEGERSTA je pamučni peškir izrađen od 30% recikliranog pamuka. Korpe olakšavaju i vama i vašim gostima da pronađete sve što vam je potrebno.


Dva puta godišnje Laurence Muller, naša vješta menadžerka kategorije peškira, tepiha za kupatilo, tuš zavjesa i dodataka za kupatilo sastavlja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Mood, a nova se nalazi u našim prodavnicama i na JYSK.ba od 19. aprila.

Saznajte više

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime

U fokusu: Serije peškira

U fokusu: Serije peškira

Ljetna atmosfera i u vašem kupatilu

Ljetna atmosfera i u vašem kupatilu