Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Neseser, organizator šminke, držač četkica za zube, bademantil, posude

Uživajte u vremenu za sebe uz novu Nordic Mood kolekciju

Dopustite sebi da usporite nakon dugog dana. Možda se istuširajte toplom vodom ili koristite omiljene proizvode za kožu dok uživate u trenutku za sebe. Sa novom kolekcijom Nordic Mood iz JYSKa moguće je stvoriti kupatilo koje kreira osjećaj smirenost.

Korpa sa blazinicama, organizator šminke od stakla sa zlatnim detaljima


U novoj kolekciji, mirne boje kupatilu daju elegantan izgled. Ovdje ćete, između ostalog, pronaći svjetlo bež tuš zavjesu GUNNEBO tufnaste teksture, koja je u kontrastu sa tamnim bojama kolekcije, koju možete pronaći u npr. pamučnom kućnom ogrtaču TOLLARP ili tepihu za kupatilo GIMO.

Dekorativne ljestve sa žutim i bijelim peškirom i svjetlo sivim bademantilom u kupatilu


Boje u ovoj kolekciji nisu jedino što daje kupatilu osjećaj smirenosti. Uz VALLSTA set, koji se sastoji od valjka za lice i masažnog kamena u roze kvarcu, možete provesti kvalitetno vrijeme sami sa sobom. Opustite se i uz RUTVIK masku za oči koja se sa punjenjem od glinenih perlica može koristiti i hladna i topla.

Neseser sa valjkom za lice, maskom za oči i peškirom za lice

Detalji su važni

Možda se čini da je teško kupatilu dati lični pečat, ali JYSK nudi niz proizvoda sa finim detaljima poput dozera sapuna i držača četkica za zube LYSVIK koji su, osim što su praktični, i prelijepog dizajna.

Komad drveta sa posudama, držačem četkica za zube i dozerom sapuna


"Lično smatram da su mali detalji ono što kupatilo čini elegantnim. To mogu biti jednostavni elementi, poput izlaganja pamučnih jastučića u maloj korpi poput naših novih MATFORa ili male posude poput EDSELE, gdje možete držati svoj nakit “, kaže menadžerka kategorije Laurence Muller, koja je odgovorna za proizvode za kupatilo u JYSKu.

EDSELE se sastoji od dva manja poslužavnika u zlatnom metalu i odgovara novom dodatku serije VIKEN, koji može funkcionisati kao organizator šminke. Svoje omiljene proizvode možete spremiti i u novi neseser KNIVSTA, koji je takođe idealno rješenje ako često nosite svoje stvari sa sobom.

Dva kućna ogrtača u kupatilu


Nova kolekcija dostupna je od septembra u JYSK prodavnicama i na JYSK.ba

 

Saznajte više

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Održite toplotu i nakon tuširanja

Odvojite vrijeme za opuštajuće trenutke i brigu o sebi

9 savjeta za uštedu energije ove zime

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.