Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani skandinavskog namještaja: uštedite 20-50%
Krevet sa posteljinom boje petroleja i sličica Kathrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba, Inspiracija

Tags: dizajn enterijera, inspiracija, posteljine

Nova posteljina ima moć da osvježi vašu spavaću sobu po veoma maloj cijeni. To je brz način da obnovite izgled sobe i lako možete postići izgled koji želite - bilo da je to romantični, moderni, klasični ili nešto treće.

Kathrine Møller Vinther u JYSKu je već 5 godina, i ako se iko razumije u trendove, kvalitet i udobnost posteljina, to je ona. Pitali smo je koji su njeni favoriti među novim asortimanom ove sezone, i ona je pristala da podijeli sa nama svoje omiljene posteljine.

EMILY - stvara osjećaj godišnjeg odmora

Krevet sa cvjetnom posteljinom u spavaćoj sobi sa noćnim ormarićem  i bijelom lampom

"Kada je najtmurniji dan, ova posteljina vas može odma oraspoložiti,", započinje Kathrine. „EMILY je cvjetna posteljina od mekanog 100% pamuka koji je vrlo ugodan i izdržljiv. Dizajn je inspirisan prirodom, plavi i žuti cvjetovi sa zelenim lišćem i grančicama na bijeloj pozadini. Prašnjavo zelene grančice daju kontrast uzorku i stvaraju vrlo zanimljiv izgled, što mi se jako sviđa. Ako ste zaljubljenik u bezbrižni dizajn i atmosferu koju ova posteljina daje, kao ja, možete ju čak upariti sa dekom i jastukom u istom dizajnu.''

CILJE – održiva opcija skandinavskog izgleda

Krevet sa zelenoplavom posteljinom od recikliranog  poliestera i pamuka

''CILJE posteljina napravljena je od  51% recikliranog poliestera i 49% pamuka. Puno truda je uloženo za stvaranje ove posteljine, jer mora odgovarati svim našim zahtjevima visokog kvaliteta, a u isto vrijeme biti lijepa i ugodna. Vrlo sam zadovoljna rezultot,'' Kathrine govori ponosno. ''Ovo je spoj materijala koji je istovremeno ugodan i izdržljiv, a satensko tkanje daje joj mekoću.''

Dizajn je moderan i takođe vrlo skandinavski. Neki možda misle da je skandinavski dizajn uglavnom jednobojno siv ili bijel, ali važnija je zapravo ta smirenost kojom odiše. CILJE ima uzorak koji dodaje malo “zaigranosti”, ali zadržava svoj skladni izgled. Uklapa se u bilo koju spavaću sobu, a možete birati između plave, bež i žute. CILJE pripada našoj liniji održivih proizvoda, SCANDINAVIAN SENSE, koja takođe uključuje peškire i prostirku za kadu ”, dodaje Kathrine prije nego što je otkrila svog trećeg favorita.

BELMA – za sve romantične duše

Krevet sa cvjetnom posteljinom u spavaćoj sobi sa noćnim ormarićem i stolnom lampom

“Prozračni izgled ove posteljine dovoljan je da vam podigne raspoloženje. Boje su jarke i živahne, a u mojim očima divovsko cvijeće u žutoj, smeđoj i zelenkastoj boji 'lebdi' pozadinom poput meduza. BELMA je 100% pamučni saten, a ljetni tonovi daju pozitivnu atmosferu svakoj prostoriji. Ako ste romantična duša i volite skladan dizajn, ova posteljina je za vas ”, navodi Kathrine.

Nove posteljine biti će u prodaji od 05. 01. 2021.

Nakon što je Katrine podijelila s nama svoje favorite, recite nam u komentarima koji su vaši!