Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Spavaća soba sa prugastom posteljinom i jorganima i jastucima i Kathrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Tags: dizajn enterijera, inspiracija, posteljine

Bez obzira da li preferirate romantičan, moderan ili klasičan izgled u svojoj spavaćoj sobi, nova posteljina brz je i jednostavan način da obnovite vizuelni izgled. Kathrine Møller Vinther u JYSKu je već 6 godina i ona je naš stručnjak kada su u pitanju trendovi, kvalitet i udobnost posteljine. U ovom blogu sa nama dijeli svoje favorite novog asortimana.

"U nepredvidivim vremenima tražimo sklad, smirenost i sve što je poznato", kaže Kathrine i nastavlja: "zato se želim fokusirati na posteljinu koja je svaka na svoj način novi pogled na prijatan, tradicionalan dizajn."

ABBIE za udobnost

Spavaća soba sa dva jorgana i dva jastuka, sa prugastim kompletom posteljine


"Dobro došli u ažuriranu verziju kul 70-ih", započinje Kathrine sa smješkom. “Ova prugasta posteljina vodi me na putovanje niz uspomene, nazad u opuštenu, šarenu, analognu deceniju.”

Posteljina je 100% pamuk sa uzorkom koji izgleda kao obojeno predivo, ali je zapravo štampa u toplim bojama poput ljubičaste, narandžaste i boje pijeska. Ako vam se sviđa dizajn, u našem asortimanu postoji i odgovarajući peškir.

ALICIA za dašak ljeta

Cvjetna posteljina u spavaćoj sobi sa toplom atmosferom


„Zar se jednostavno ne osjećate kao da je ljeto skoro tu?“ pita Kathrine dok prelazimo na sledeći set posteljine. “Opet vidite dašak 70-ih, sa zemljanim tonovima i prirodnim izgledom. ALICIA je sladak primjer kako dobro poznati i voljeni efekat izboranosti tkanine, koji se definitivno vraća u modu, pridonosi laganom osjećaju.”

ALICIA ima male lijepe cvjetove u narandžastim i ljubičastim tonovima na bijeloj podlozi, a navlaku za jorgan nije potrebno peglati.

ELMA za romantične duše

Krevet sa svjetloljubičastom posteljinom sa volanima


Sa ELMA posteljinom vidite kako boja može sama po sebi da stvori romantičan osjećaj. Ovde nije potreban cvjetni uzorak. Izgled bi bio potpuno drugačiji da je posteljina bila siva ili plava”, kaže Kathrine. “Ovaj set posteljine ima volane i na jorganu i na jastučnici, i jako mi se sviđa kako naglašava nostalgičan izgled, a istovremeno dodaje osjećaj luksuza.”

ELMA je 100% pamuk i oprana enzimima što daje osjećaj dodatne mekoće.

Novi asortiman posteljina je dostupan u našim prodavnicama i online od 04. januara 2022.