Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 10. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani namještaja: uštedite 20-50%
Krevet sa posteljinom na kockice i insert slike Kathrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Tags: dizajn enterijera, inspiracija, posteljine

Nova posteljina ima moć da osvježi vašu spavaću sobu po veoma maloj cijeni. To je brz način da obnovite izgled sobe i lako možete postići izgled koji želite - bilo da je to romantični, moderni, klasični ili nešto treće.

Kathrine Møller Vinther u JYSKu je već 5 godina, i ako se iko razumije u trendove, kvalitet i udobnost posteljina, to je ona. Pitali smo je koji su njeni favoriti među novim asortimanom ove sezone, i ona je pristala da podijeli sa nama svoje omiljene posteljine.

TANJA - industrijski i klasičan dodir

Krevet sa posteljinom u kockicama u spavaćoj sobi

"Počnimo sa našom novom posteljinom TANJA, sa kariranim uzorkom u zemljanim bojama", započinje Kathrine.
„Ono što me zaista fascinira je kontrast između prirodne, organske boje i strogog, gotovo industrijskog uzorka. Sa ovom kombinacijom, uklapa se u bilo koju spavaću sobu, bez obzira na to koji stil ili izgled koji želite da postignete", nastavlja ona. "Možete je koristiti kao bazu za svoju dekoraciju i predstaviti je u romantičnom, prirodnom ili možda grubljem svjetlu. TANJA je posteljina od pamučnog perkala, veoma mekana na dodir, i odličnog kvaliteta koji se odmah osjeti."

MINNA – izbalansirana i dinamična 

Posteljina sa uzorkom plavih trouglova i kvadrata na bijeloj pozadini

Dinamičan, ali istovremeno i uravnotežen, apstraktni uzorak na MINNA posteljini zaista budi vašu maštu. "Jednog dana pomislim kako uzorak na ovoj posteljini izgleda poput ptica na nebu, sljedećeg dana vidim jedra na moru punom brodova", kaže Kathrine. “Uzorak nikada nije isti na dva seta, tako da je svaki set jedinstven. U pitanju je 100% pamuk zaista dobrog kvaliteta.

ASTA – nostalgičan i boemski osjećaj

Posteljina sa cvijećem na crnoj pozadini u svijetloj sobi

ASTA ima ljubičaste i roze cvjetove na crnoj pozadini, a cjelokupni izgled posteljine je veoma "vintage". „Moja prva pomisao kada sam vidjela ovu posteljinu bila je samo wow! U ovom dizajnu je sa jedne strane toliko drame, ali pokrivač ima i jednobojnu drugu stranu. Dakle, ako ste raspoloženi za nešto mirnije, samo je okrenite “, predlaže Kathrine. „ASTA je mekanog i sjajnog pamučnog satenskog kvaliteta, a print je digitalan, kako biste vidjeli svaki detalj u cvijeću.“

Novi asortiman posteljina je dostupan u našim prodavnicama i online od 17. jula 2020. Uskoro sa vama dijelimo još blogova o novim trendovima u JYSKu.

Imate li visoke kriterijume? Ukoliko je odgovor da, sigurno će vas zanimati naše posteljine visokog kvaliteta sa oznakom SCANDINAVIAN SENSE.