Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Vertikalna pegla na paru i stalak za odjeću

7 razloga zašto koristiti vertikalnu peglu na paru

Datum:

Kategorija: Razno

Predstavljamo vam REIMER, peglu za odjeću za vertikalno peglanje, koja eliminiše potrebu za standardnom peglom i daskom za peglanje. 

Niste sigurni koji su točno benefiti ove pegle? Izdvojili smo 7 najvećih prednosti korištenja vertikalne pegle na paru umjesto obične pegle. 

 1. Pegla ovog tipa produžit će trajanje vaše odjeće. Para služi za blago uklanjanje nabora i zbog toga će vaša odjeća duže trajati. 
 2. Konstantna para uklanja nabore. Korištenjem vertikalne pegle na paru imaćete blaži pregib na odjeći, u poređenju s vidljivim linijama i prijelazima koji nastaju uslijed korištenja obične pegle. 
 3. Može se koristiti za sav tekstil koji je namijenjen peglanju. Koristite vertikalnu peglu za sve - od odjeće preko stolnjaka i zavjesa. Peglu sa drškom i dugačkim kablom lako možete koristiti po kući. 
 4. Korisnija je zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog peglanja. Drška čini peglanje lakšim, koji god tekstil da je u pitanju. Ispeglajte svoju odeću dok je još na vješalici - brzo i jednostavno. 
 5. Osvježit će vašu odjeću bez pranja ili hemijskog čišćenja. Ovom peglom lako možete osvježiti komad tekstila bez ikakvog zagađivanja - koriste se samo voda i para.   
 6. Uklanja neprijatne mirise i ubija 99,9 % bakterija. Ne samo da ovakva pegla eliminiše rizike koji mogu nastati prilikom klasičnog peglanja (opekotine, nenamjerno gužvanje...), već para ubija većinu mikroba i bakterija, što pomaže u eliminisanju neprijatnih mirisa. 
 7. Mala je i jednostavna za odlaganje. Kompaktan dizajn čini vertikalnu peglu sa drškom jednostavnom za prijenos i odlaganje. Možete je nositi sa sobom na putovanje da biste izbjegli izgužvanu odjeću iz kofera.


Čišćenje parom je sjajan način da uštedite novac i sačuvate svoju odjeću u najboljem stanju. Para obezbjeđuje najsigurniji i najnježniji tretman tekstila, a odjeća dobija prirodan izgled. Uz našu REIMER vertikalnu peglu na paru dobijate i dodatnu opremu:

 • Četkicu za tekstil koja usmjerava paru i omogućuje joj da prodre kroz tekstil. Zbog ovoga je jednostavnije i brže izravnati teže tekstile. 
 • Tekstilne stezaljke za zaglađivanje rubova i pojasa
 • Kuka za vješalicu 
 • Spremnik za vodu 

JYSK REIMER pegla je dostupna u našem webshopu od 16. jula., a u prodavnicama od 7. augusta 2019.