Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Tri bijele komode sa ladicama i vratima

Izaberite savršenu komodu

Komode su komadi namještaja uz koje ćete uštediti na prostoru i koje će vam pomoći da svoj dom održavate urednim. Kombinacija su funkcionalnosti i dizajna koja može naglasiti vaš stil i iznijeti ono najbolje u vašem dnevnom boravku, trpezariji, hodniku, spavaćoj sobi ili bilo gdje drugo. Jedna specifična komoda bi mogla biti prikladnija za vaš dom od neke druge, pa dopustite da vas provedemo kroz neke od karakteristika koje biste trebali uzeti u obzir kako biste napravili pravi izbor.

1.    Gdje želite postaviti komodu?

Najprije odlučite gdje želite smjestiti svoju novu komodu. Koliko prostora imate na raspolaganju i šta već imate u toj prostoriji? Takođe razmislite da li bi vaša komoda mogla služiti u više svrha tako što bi zamijenila neke druge komade namještaja koje već posjedujete. Možete pojednostaviti svoj dekor tako što ćete razna druga rješenja za odlaganje spojiti u jednu veliku komodu. Police, kutije na podu, vješalice za kapute i druga mjesta na kojima stvari držite na otvorenom se mogu ukloniti i time dobiti lijep, kompaktan izgled. 

Ukoliko imate ukrasne predmete koje biste željeli izložiti, razmislite o nabavci vitrine.

2.    Koliko prostora za odlaganje vam je potrebno? 

Nastavite tako što ćete razmisliti šta želite da pohranite u komodu i koliko treba da bude velika. Nemojte napraviti grešku i potcijeniti svoje potrebe za odlaganjem. Ako imate mjesta za to, razmislite o duploj komodi ili kupite dvije komode koje možete postaviti jednu do druge. Vaš budući ja će vam gotovo sigurno biti zahvalan kada budete imali poseban prostor za sve svoje stvari.

Velika komoda u hodniku
Komoda FREDENSBORG 3+3 ladice bijela
625,- KM/kom
799,- /kom
UŠTEDA 22%
Do isteka zaliha
Samo online
Ormar FREDENSBORG 140x200 bijela
800,- KM/kom
999,- /kom
UŠTEDA 20%
Samo online

Nemojte se bojati koristiti komodu za odlaganje predmeta koji se koriste u drugim prostorijama. Ladicu možete posvetiti stolnjacima i salvetama, čak i ako se komoda nalazi u vašoj spavaćoj ili radnoj sobi.  

Komoda boje drva u spavaćoj sobi

3.    Da li vam treba nešto više od samo ladica?

Komoda ne mora nužno da se sastoji samo od ladica. Neki modeli imaju vrata, drugi imaju policu. Komoda sa policom može vršiti i druge funkcije npr. može služiti kao noćni ormarić ili može biti idealna u hodniku gdje na polici možete držati poslužavnik sa ključevima.

Neke komode osim ladica imaju i vrata. Ovo može biti korisno ukoliko vam je potrebno mjesto za držanje svijećnjaka i drugih predmeta koje je najbolje držati uspravno. 

4.    Koji stil i koju boju volite?

Nakon što ste razmotrili osnove – raspoloživi prostor i svrhu, možete početi tražiti stil koji vam se sviđa. Možete pronaći komodu koja upotpunjuje vaš postojeći dekor ili onu koja mu je u kontrastu. Ako je vaš dekor lagan i elegantan, možete nastaviti u ovom stilu, ali zašto ne probati nešto malo hrabrije i nabaviti crnu komodu kako biste privukli pažnju i sobi dodali određenu "težinu". 

Ako ste u nedoumici, zapamtite da sa klasičnim izgledom nikad ne možete pogriješiti. 

Bijela komoda i ormar sa kliznim vratima u spavaćoj sobi

Ukoliko ne kupujete samo komodu, imate jedinstvenu priliku da u svom domu postignete harmoničan i sinkroniziran izgled, tako što ćete uzeti u obzir komade namještaja iz iste kolekcije. 

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?