Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Komode u različitim bojama i veličinama

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

LIMFJORDEN je kolekcija namještaja uglađenih linija i minimalističkog dizajna koji će odgovarati svakom domu. Njegov bezvremenski izgled neprimjetno se integrira u vašu dnevnu, spavaću ili radnu sobu nudeći funkcionalnost i poseban stil.

Kolekcija se sastoji od komoda u raznim veličinama i bojama, noćnih ormarića, ormara i radnih stolova u bijeloj boji i boji drva te bijelog okvira kreveta

Svi LIMFJORDEN proizvodi nose oznaku “UVIJEK NISKA CIJENA” što znači da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu bez obzira kada se odlučite za kupovinu. U ovom blogu možete saznati više o ovoj pristupačnoj i elegantnoj kolekciji. 

Pametna rješenja za odlaganje u spavaćoj sobi

LIMFJORDEN okvir kreveta ima nisko uzglavlje i dvije ladice koje možete koristiti npr. za setove posteljine, deke ili dodatni jorgan. 
Dugoročno gledano, cijenit ćete ovu opciju za odlaganje u svojoj spavaćoj sobi jer će vam pomoći da stvorite okruženje bez nereda koje potiče miran san.

LIMFJORDEN noćni ormarić takođe ima dvije ladice. Čvrst je i ima dovoljno prostora za odlaganje tako da svoje naočale, štivo za prije spavanja, masku za spavanje i noćnu kremu možete držati pri ruci.

Velike komode sa dosta prostora

Bilo da vam je potrebno više prostora za odlaganje u vašoj spavaćoj sobi ili u bilo kojoj drugoj prostoriji vašeg doma, LIMFJORDEN komoda je odličan izbor. Dostupna je sa četiri ili šest ladica što vam nudi vrlo prostrano rješenje za odlaganje. Komoda sa četiri ladice dolazi u bijeloj boji i boji drva, a komoda sa šest ladica dolazi i u crnoj boji. Sve varijante su savršene za organiziranje vaše odjeće i drugih stvari. Minimalistički dizajn omogućava da se neprimetno uklopi u postojeći dekor spavaće sobe.

LIMFJORDEN ormar je novi dodatak kolekciji koji vam nudi još više mogućnosti za odlaganje u vašoj spavaćoj sobi. Dostupan je u dvije različite veličine:

  • Mala verzija sa dvoja vrata i tri ladice. Iza vrata ćete pronaći pet polica i šipku za vješalice. 
  • Velika verzija sa troja vrata i tri ladice. Iza vrata ćete pronaći pet polica i dvije šipke za vješalice. Ovaj prostrani ormar savršen je za parove ili one koji vole modu. 

LIMFJORDEN vam nudi i elegantne i prostrane opcije za skladištenje za vašu radnu sobu. Radni stol LIMFJORDEN ima četiri ladice za papir, sveske, račune, razne sitnice i kancelarijski materijal. 

LIMFJORDEN radni stol je dostupan u bijeloj boji i boji drva, obje verzije su elegantne i bezvremenskog klasičnog izgleda koji upotpunjuje svaki enterijer. 

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Izaberite savršenu komodu

Izaberite savršenu komodu

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?