Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

HUMAN NATURE

Doživite jesen u svom domu uz trend Human Nature

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: NEW TRENDS, dizajn enterijera

Sa JYSKovim trendom HUMAN NATURE pobjegnite iz užurbane svakodnevice u svoje mirno utočište. Postignite ravnotežu u dodiru sa prirodom. Fokus trenda je na ljepoti i snazi prirode.

Napravite mjesta za biljke i organsko okruženje koristeći vertikalni prostor vašeg doma. Postavite policu VIRUM na plafon i dopustite biljkama da padaju sa nje, gotovo stvarajući zid između dva prostora.


Boje koje prevladavaju u trendu HUMAN NATURE su smeđa, zelena i plava, a inspirisane su horizontalnom linijom gdje nebo susreće zemlju. Jesenja paleta u ovom trendu ističe se bogatim tonovima iz skandinavskih pejzaža u kojima se izmjenjuju godišnja doba.


Čak i ako vam se trend čini donekle divlji i obrastao, još uvijek možete dozvoliti da se inspirišete rješenjima koja smanjuju nered i stvaraju harmoniju u vašem domu. Kao na slici niže, sakrijte kuhinjski pribor i alat iza vrata ormara kako biste neuredno posuđe zadržali izvan vida.

Kitchenette

Ovaj trend dozvoljava kombinaciju prirodnih elemenata na savremen način. Spojite smeđe, zelene i plave nijanse sa industrijskim materijalima kao što su metal, staklo i drvo, ali i umjetne biljke. Klasični oblici i linije, u kombinaciji sa savremenim elementima, glavna su obilježja ovog trenda.


Trend HUMAN NATURE jedan je od tri JYSK trenda ove sezone. JYSKov dizajnerski tim pažljivo je izabrao proizvode koji odgovaraju svakom trendu. Dozvolite da vas inspirišu i druga dva trenda: THE THINKER i CREATIVE MIND.