Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 8. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

FINALNA RASPRODAJA baštenskih artikala!
Mala zidna polica sa dekoracijom, ovalno ogledalo, stolić od metala i stakla u hodniku

Favoriti među malim namještajem

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Razno

Tags: uređenje enterijera, mali namještaj

Susanne Bank je naša menadžerka kategorije malog namještaja i baš zato je ona najbolja osoba koju možemo pitati za favorite iz našeg asortimana. Susanne brzo predlaže 3 predmeta: ovalno ogledalo, stolić i zidnu policu. "Osjećam da se u svake od ove tri stavke dizajn, materijali i boje međusobno nadopunjuju", kaže Susanne i nastavlja detaljnije.

SQUARE stolić i PIPING ovalno ogledalo

Hodnik sa ovalnim ogledalom, metalnim i staklenim stolićem i vazom srebrne boje


"Naš novi stolić, SQUARE, zasigurno će privući pažnju", kaže Susanne. “Dizajn podseća na 80-e, ali svejedno je trendi. Kvadratni oblik po kojem je stolić i dobio ime, metalne žice i staklena površina stvaraju koherentan izgled koji može dobro izgledati u različitim prostorijama i pristaje svakom dizajnu: u spavaćoj sobi kao noćni ormarić, u dnevnoj sobi kao stolić za kafu ili u hodniku kao mali konzolni stolić", kaže Susanne i nastavlja sa opisivanjem svog sljedećeg favorita:

„Hodnik je takođe savršeno mjesto za „PIPING“ ogledalo. Ima lijep, ovalni oblik koji se savršeno suprotstavlja kvadratnom obliku stolića SQUARE. Možete ga koristiti i samostalno: u spavaćoj sobi, dečjoj sobi ili bilo gdje drugdje gdje želite da dodate malo stilskog štiha“, kaže Susanne pre nego što nam otkrije svog trećeg favorita.

PLACE ME mala zidna polica

Mala polica sa mirišljavim svijećama, umjetnom biljkom i baterijskom lampom


"Smatram da je ova mala zidna polica istovremeno i slatkog i dizajnerskog izgleda. Dizajnirala ju je jedna od naših nekadašnjih pripravnica ovdje u JYSKu, studentkinja dizajna namještaja, Camilla Randrup Sejr. Zaista uživamo gledajući kako novi dizajneri preuzimaju skandinavski dizajn koji nam je toliko drag. Ova polica je od drveta sa laminatnom površinom boje nafte i čeličnog nosača srebrne boje. Jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju prostoriju vašeg doma bez obzira na stil."

Novi proizvodi biće dostupni online od 26. januara, a u našim prodavnicama od 12. februara.