Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dva mala zidna ormarića sa staklenim vratima i zidnom policom

Favoriti među malim namještajem

Rike Host je strastvena kada su u pitanju dizajn i kvalitet - dva ključna područja na njenoj poziciji menadžerke asortimana nameštaja za enterijer u JYSKu. Zato smo je pitali za njena tri favorita u našem asortimanu: „Vrlo popularan trend ove sezone su rješenja za odlaganje koja su jednako praktična i dekorativna. Zato želim da istaknem tri komada namještaja za zidno odlaganje koji odgovaraju ovom trendu. Tri različita rješenja - ali sva sa fokusom na zanimljiv dizajn ”, započinje Rike.

RIBBE i LOOK IN zidni ormarići

Zidni ormarić od drveta sa staklom


“Naš zidni ormarić, RIBE, nova je verzija naše vrlo popularne zidne vitrine TREND od prošle godine. Zbog velike potražnje vratili smo ovaj dekorativan i praktičan ormarić - ali pod novim imenom. RIBE će zasigurno privući pažnju i savršen je za prikazivanje vaših omiljenih predmeta ”, kaže Rike. “Dizajn je super moderan i uklopit će se u većinu domova. Ormarić ima staklo naprijed i sa strane što mu daje lagan i elegantan izgled. Upotrijebite RIBE u kuhinji za izlaganje ukrasnog kuhinjskog posuđa ili u dnevnoj sobi za izlaganje ukrasa - mogućnosti su beskrajne ”, kaže Rike i opisuje svog sljedećeg favorita:

Rozi zidni ormarić


“Naš drugi zidni ormarić LOOK IN sličan je RIBE ormariću, ali drugačije energije. LOOK IN ima predivnu pepeljasto roze boju koja odmah unosi živost u prostoriju. Savršen je u spavaćoj sobi za izlaganje parfema, nakita i šminke, ali je takođe dobar i kao ukrasan i funkcionalan element u drugim prostorijama. Naši mali zidni ormarići popularni su i lako je shvatiti zašto ”, kaže Rike pre nego što počne sa naglašavanjem karakteristika svog posljednjeg favorita u novom asortimanu JYSKa u okviru malog namještaja.

KETTINGE ZIDNA POLICA

Zidna polica sa sveskama i svijećnjacima


”KETTINGE zidna polica zabavnog je i drugačijeg izgleda. Istaknite, a da ne bude previše ", kaže Rike. “Pokažite svoje omiljene knjige ili je upotrijebite za izlaganje svojih vaza ili drugih ukrasnih predmeta. Polica se takođe može koristiti u vašoj kućnoj kancelariji za organizaciju i odlaganje vašeg radnog pribora. Ova polica se sastoji od 6 manjih polica različitih veličina. Svojim jednostavnim dizajnom može se uklopiti u bilo koju prostoriju u vašem domu bez obzira na stil. ”

Pogledajte takođe i istaknute dekorativne artikle novog asortimana.

 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima