Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 10. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani spavanja - Uštedite do 60%!
Hrom stolić, mala vitrina i tabure sa prostorom za odlaganje

Favoriti među malim namještajem

Datum:

Kategorija: Dnevna soba, Razno

Tags: uređenje enterijera, mali namještaj

Susanne Bank je naš dugogodišnja menadžerka u kategoriji malog namještaja. Naš novi asortiman dostupan je online od 14. jula, a u prodavnicama od 5. augusta, pa zar nije savršeno vijreme za predstavljanje njenih favorita? Susanne brzo predlaže 3 predmeta: hrom bočni stolić, mala vitrina od bambusa i tabure sa prostorom za odlaganje. "Osjećam da se u svakom od ova tri proizvoda dizajn, materijali i boje međusobno nadopunjuju", kaže Susanne i otkriva nam neke detalje:
 

CURVEY: bočni stolić modernog dizajna

Bočni stolić od hroma sa biljkom u saksiji u kutu sobe i 2 jastuka na podu


„Dizajn ovog bočnog stolića nadahnut je tehničkim inovacijama. Istovremeno ima karakteristike retro izgleda za kojim neki od nas čeznu i zaista mogu cijeniti. Materijali su sjajni hrom i staklo - materijali koji su nakon pauze od 30-40 godina ponovo u trendu. "

CURVEY može biti onaj element koji stvara iskru i dodaje jedinstven, lični osjećaj vašem domu. „Zaista je svestran“, kaže Susanne: „Možete ga koristiti u dnevnoj sobi za šoljice kafe i časopise, ili ga možete koristiti u spavaćoj sobi kao noćni ormarić. Sigurna sam da će se i vašem tinejdžeru svidjeti. "

SPLIT - sivi tabure sa prostorom za odlaganje

Sivi tabure sa prostorom za pohranu i kolica sa vazom, svijećama i saksijom


"Poput CURVEY stolića, tabure SPLIT je čistog oblika, sa industrijskim i klasičnim dodirom. Prijatan je za oči, jako je mekan i praktične veličine, a kao bonus, ima prostor za odlaganje. Dakle, to je rešenje tri u jedan: možete ga koristiti za odmaranje stopala, a možete ga koristiti i kao dodatan prostor za sjedenje (nosivost je do 110 kg), a dječje igračke, daljinske ili deke možete držati u njemu."

TREND - mala vitrina od bambusa

Mala vitrina sa šoljama u raznim bojama


A sada nešto potpuno drugačijeg izgleda. "Ovo je najslađa mala vitrina na svijetu koja je stvorena za pokazivanje vaših omiljenih sitnica, započinje Susanne. "U potpunosti je od bambusa, ima staklena vrata i staklo sa bočnih strana, tako da svetlost može zasjati na vašim najdražim stvarima: dječije kreacije, suveniri sa fantastičnih odmora ili neka zanimljiva dekoracija. Takođe možete okačiti vitrinu u kupatilo i koristiti je za svoje parfeme ili nakit. Ili možda dodati malo slatkoće u kuhinju?"

Pogledajte i istaknute dekorativne artikle.