Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Posuđe u sivim i zelenim tonovima, podna vaza i umjetno cvijeće u vazi

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: vaze, dekoracije, ukrasi, inspiracija, ukrasne biljke, umjetno cvijeće

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: „Želim istaknuti naše novo posuđe koje vam omogućuje da postavite prekrasan stol. Takođe, tokom ovih mračnijih i hladnijih mjeseci, potrebno nam je topline i boje u našim domovima, pa sam odabrala dvije stvari koje dodaju upravo to vašem domu”, Tina započinje priču.

Vaza BJERKE

"Počnimo sa vazom BJERKE", predlaže Tina i nastavlja sa detaljnim opisom vaze. “Već neko vrijeme viđamo trend unošenja elemenata prirode u enterijer i tom se trendu ne nazire kraj. Sa svojim ručno izrađenim izgledom, BJERKE je prekrasan primjer toga.”

Pletena vaza, drveni ukras u obliku glave i svijećnjak na konzolnom stoliću

BJERKE je pletena vaza izrađena od vodenog zumbula. Iznutra nema plastiku pa ga ne možete napuniti vodom. Koristite ga uz suho ili umjetno cvijeće poput RAGNERA ili AGNERA. BJERKE se izuzetno dobro slaže sa skulpturom ESKE i svijećnjakom FRILEV.

Sa svojih 41 cm visine, vaza je savršena za postavljanje na pod sa umjetnim cvijećem – ili kao samostalni ukrasni komad. Visina je također čini idealnom za postavljanje na komodu ili na konzolni stol.

Posuđe FERDUS i ukrasne zdjele SIMON

“Ove sezone imamo lijepe novitete u našem asortimanu posuđa”, kaže Tina o svojim drugim favoritima. “Tanjuri FERDUS dolaze u dvije veličine, a mi predstavljamo i zdjelu istog dizajna. Na ovaj način možete postaviti prekrasan stol koristeći samo liniju FERDUS za večeru od tri slijeda. Moram spomenuti i zdjele SIMON sa njihovom jedinstvenom siluetom cvijeta – vrlo trendi i dekorativno.”

Porculansko suđe krem i zelenih nijansi

Porculanski tanjuri i zdjela FERDUS krem su boje sa rustikalnim rubom. Dizajn je elegantan i inspiriran 1970.-ima.

Posuđe FERDUS možete kombinovati sa zdjelama SIMON koje dolaze u dvije veličine. Zdjele SIMON veoma su dekorativne zbog svojeg cvjetnog oblika. Najmanja je posuda tamnozelena, a veća je boje pijeska.

Osim što SIMON koristite za jelo, zdjele po kući možete koristiti kao ukrasni prostor za odlaganje nakita, gumica za kosu i šnala, ključeva ili jednostavno postavite SIMON kao ukrasni element na stol, policu ili komodu.

Umjetno cvijeće AGNER, RAGNAR i SJUR

Vaza sa umjetnim cvijećem i figura ženjskog tijela  na stoliću

“Vrijedi spomenuti i naše novo umjetno cvijeće AGNER, RAGNAR i SJUR”, kaže Tina o svojim posljednjim favoritima. “Osvijetlite svoj dom u zimskoj tami sa malo boje. AGNER je napravljen u svjetlucavoj prašnjavoj rozoj boji, SJUR u živopisnoj ružičastoj i RAGNAR u dubokoj bordo boji. Sve su lijepe same za sebe, ali i u kombinaciji. Blijeda roza u vazi KASPER čini je savršenom uz AGNER i SJUR.”

Iako izgledaju vrlo slično pravom cvijeću, AGNER i RAGNAR su umjetni, pa ih možete brzo oprati pod mlazom vode u tušu kako biste povremeno isprali prašinu s njih. AGNER je visok 90 cm, a RAGNAR 45 cm, ali ih možete savinuti na dnu tako da stanu i u manje vaze.

Mala vaza s umjetnom orhidejom i figurom ženskog tijela

RAGNAR ima nježnu siluetu orhideje što ga čini vrlo modernim i elegantnim. Bordo boja će pružiti toplinu vašem domu i može se uskladiti sa svim vrstama vaza.

Koji su vaši favoriti i koji od Tininih vam se najviše dopao? Pišite nam u komentarima.