Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 10. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani namještaja: uštedite 20-50%
Dekorativna vaza u sivoj i bijeloj boji, providna šoljica za kafu i visoka umjetna biljka

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: vaze, dekoracije, ukrasi, inspiracija, ukrasne biljke

Tina Nymann, koja je od 2015. godine JYSKova menadžerka kategorije dekoracija za uređenje doma, zna što vašem enterijeru daje unikatnu atmosferu: To su svi oni ukrasi koje stavljate na prozore ili police i stoliće za kafu. Pitali smo je za njene favorite ove sezone, a kroz proizvode koje nam je predstavila, provlače se dva trenda: Jedan je nadahnut prirodnim balansom i skladom, a drugi reinterpretacijom prošlosti. "Kao primjere ovih trendova možete vidjeti ručno rađenu keramičku vazu MATHIAS, elegantne šoljice za kafu ANDERS i ukrasne umjetne biljke KRISTOFFER", kaže Tina i nastavlja sa opisivanjem tri nova proizvoda:

MATHIAS dekorativna vaza

Visoke umjetne biljke i sivobijela vaza sa površinom izgleda površine mjeseca


MATHIAS je ručno rađena keramička vaza sa posebnim glazurnim premazom koji svakoj pojedinačnoj vazi daje jedinstvenu, strukturiranu površinu. "MATHIAS ima površinu koja podsjeća na površinu mjeseca, koja je nastala tokom procesa pečenja. Ova se vaza zaista ističe iz gomile. Ima ekskluzivan izgled, gotovo poput umjetničkog djela, nadahnutog prirodnim balansom između stvaranja i uništavanja. Poprilično je masivna i dominantna, tako da je možete koristiti samostalno ili je možete ispuniti cvijećem, grančicama ili perjem poput umjetne biljke KRISTOFFER.“ kaže Tina.

Također pogledajte 3 istaknute posteljine novog asortimana.

ANDERS providne šolje za kafu

Providna, zelena i narandžasta šolja za kafu na stolu sa korpom


Šoljice ANDERS od obojenog ručno puhanog stakla, mogu se složiti jedna u drugu i prati u mašini za pranje suđa - nema ništa lakše od toga. "Ovo su nove šolje u našem kuhinjskom asortimanu i sigurna sam da će osvježiti svaki dom", započinje Tina. "Veoma su delikatne i tanke, a istovremeno vrlo praktične. Boje su uravnotežene, tako da je cjelokupni izgled vrlo skladan. Providna varijanta ima zelenu ručku koja se slaže sa zelenom šoljom, ali vi ih možete kombinirati kako god želite. Sigurna sam da će svaki član vaše porodice pronaći svoju omiljenu ", kaže Tina uz osmijeh.

KRISTOFFER visoki umjetni cvjetovi

Visoko umjetno bilje u vazi pored malog zidnog ormarića od bambusa


KRISTOFFER je umjetna biljka od polisterskih vlakana u sivoj, roze i bež boji. Visoka je 80 cm, ali se može presaviti u peteljci tako je možete prilagoditi svojim potrebama. "Te umjetne biljke su lagane kao perje, a i izgledaju kao perje. Boje se međusobno lijepo nadopunjuju te sa KRISTOFFERom vrlo jednostavno možete vašem domu dodati ženstven, vintage izgled. Možete ih koristiti u podnoj vazi u cijeloj njihovoj dužini ili ih saviti pri dnu i staviti ih u stolnu vazu “, sugerira Tina.

Proizvodi su dostupni u našem webshopu od 14. jula, a u prodavnicama od 5. augusta.