Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Bijela vaza, zdjela, svijeće i svijećnjaci na komodi

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: “Osjećam da ovaj period zahtijeva toplinu, bljeskove radosti sa porodicom i prijateljima i pravi hygge. Sa naglaskom na organske oblike, omekšavanje materijala kroz krivulje, valove i vizualno teksturirane površine, mislim da ovi novi komadi mogu uljepšati i poboljšati vaš dom.”

Vaza CARLO

Prva na redu je vaza CARLO – graciozna i elegantna vaza, organskog oblika i lepršavih, valovitih rubova. Njezin zaobljeni oblik daje umirujuću prisutnost, a pritom ne odvlači pažnju. Sa svojom toplom, bijelom glazurom koja je blago prozirna, svaka CARLO vaza je jedinstvena. Stavite cvijet, dva ili možda nekoliko stabljika ili grančica (svježih ili umjetnih) u vazu za prekrasan izgled koji će doista uljepšati vaš dom i dodati mu toplinu i prijatan osjećaj.

Zdjela HILMIR 

Baš kao i vaza CARLO, zdjela HILMIR takođe je izvrstan primjer organskih oblika i dekora sa zakrivljenim, zaobljenim ivicama. Na prvi pogled, gotovo kao da se zdjela lagano njiše na vjetru. HILMIR je savršena kao blistava, samostalana dekoracija. Zdjela je takođe bezbijedna za hranu, što znači da je pogodna kao mjesto za odlaganje namirnica živih boja poput npr. limuna, a može se čak koristiti i kao predivna zdjela za serviranje grickalica.

Svijećnjak ANDREAS

Keramički svijećnjak ANDREAS dolazi u umirujućim zemljanim nijansama smeđe i boje pijeska, u dobrom kontrastu sa bijelim i krem svijećama. Njegov zaobljeni oblik daje vašim svijećama prisutnost i visinu. Komad dekora koji je upečatljiv, a ne narušava mir - svijećnjak ANDREAS bi mogao biti upravo ono što tražite.

Svijećnjak ALLAN 

Svijećnjak za lučice ALLAN  izrađen je od smeđeg stakla i ima lijepu teksturiranu površinu. Svijećnjak za lučice prekrasno raspršuje svjetlost, dodajući određenu posebnost, toplinu i atmosferu vašem domu. Koristite ALLAN da osvijetlite prijatna večernja druženja ili da unesete toplinu u svaki kutak svoga doma.

Pregledajte kompletan asortiman dekoracija za dom u našem webshopu ili pogledajte odabrane proizvode ispod. Ako tražite dekorativno posuđe, pogledajte naše favorite među kuhinjskim dodacima. Naravno, takođe možete posjetiti vama najbližu JYSK prodavnicu i dobiti pomoć i smjernice od naših zaposlenih kako biste mogli ukrasiti svoj dom baš za vas.

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima

"Peach Fuzz" - boja godine 2024

"Peach Fuzz" - boja godine 2024