Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Fenjer, saksija za biljke od bambusa, baterijska lampa i vaze sa umjetnim cvjetnim buketima

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: vaze, dekoracije, ukrasi, inspiracija, ukrasne biljke, umjetno cvijeće

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novim asortimanom: „Vjerujem da nam treba malo topline i ušuškanosti sada kada se približavamo mračnijim i hladnijim mjesecima, pa sam odabrala tri predmeta koji upravo to dodaju vašem domu," započinje Tina.

MIKKI saksija od bambusa i MINGUS baterijska lampa

Fenjer, saksija za biljke od bambusa, baterijska lampa i stolna lampa


"Počnimo sa MIKKI saksijom", predlaže Tina i detaljno opisuje saksiju od bambusa. “Već neko vrijeme viđamo saksije i vaze na nogama ili na malom postolju i taj trend definitivno još nije gotov. MIKKI je šarmantan primjer toga."
MIKKI je od bambusa, a unutra ima plastiku tako da ne rizikujete da se iskvasi. Ako želite da budete sigurni, upotrebite umjetnu biljku poput ARVIDa koju ne treba zalijevati.


Tina nastavlja sa još jednim od svojih favorita: „MINGUS je baterijska lampa od bambusa sa toplim ukrasnim svjetlom. Svjetlost koja svijetli sa uzorkom izgleda vrlo lijepo i samo pogled na nju će vas ugrijati u hladnoj večeri. "


MINGUS ima nezamjenljivu sijalicu i tajmer, tako da ne morate da brinete da li ste je isključili. I MIKKI i MINGUS odlično se slažu sa fenjerom AAMUND i malom korpom TORMUND, obe od bambusa.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana. 

DAVID umjetni buket cvijeća

Dva umjetna buketa cvijeća u vazama


"DAVID zapravo predstavlja dvije različite verzije vječnog buketa", kaže Tina o svom trećem favoritu. “DAVID je dostupan sa svjetlijim i sa tamnijim cvjetovima i granama. Oba su buketi „divljeg cvijeća“ vrlo ležernog izgleda. Izgledaju kao da ste ih sastavili od cvijeća, grana i slamki koje ste ubrali u šetnji livadom. "
Iako izgleda kao sušeno cvijeće, DAVID je vještački buket, pa ga možete lako prebrisati kako ne bi skupljao prašinu. Cvjetovi su visoki 65 cm, ali možete ih saviti pri dnu kako bi stali i u manje vaze.

Koji su vaši favoriti i koji od Tinina 3 vam se najviše dopao? Pišite nam u komentarima.