Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani skandinavskog namještaja: uštedite 20-50%
Obojene staklene zdjele, umjetno cvijeće, mala zidna polica i Tina Nymann

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: vaze, dekoracije, ukrasi, inspiracija, ukrasne biljke

Tina Nymann, koja je od 2015. godine JYSKova menadžerka kategorije dekoracija za uređenje doma, zna što vašem enterijeru daje unikatnu atmosferu: To su svi oni ukrasi koje stavljate na prozore ili police i stoliće za kafu. Pitali smo je za njene favorite ove sezone i rekla je: "Nakon duge zime, mislim da je svima nama potrebno malo boje u životima, upravo zato sam odabrala ova tri artikla kao svoje favorite jer unose sreću u domove'".

KALLE umjetno cvijeće i TIM saksija za cvijeće

Umjetno cvijeće u različitim bojama u plavoj, žutoj i sivo zelenoj saksiji


''Već neko vrijeme tražim umjetno cvijeće koje izgleda poput KALLE, bila sam toliko oduševljena kada sam vidjela te male, guste listiće sa cvjetićima na vrhu u bordo, bijeloj i žutoj boji. TIM saksija za cvijeće savršeno im pristaje, a dostupna je u više boja: zelenoj, žutoj i sivoj. Ova dva poroizvoda dodaju živost svakoj prostoriji, možete ih koristiti i unutar doma ili napolju, na vašem baštenskom stolu kao dekoraciju. KALLE je savršen za vikendicu, jer vam sigurno neće uvenuti" kaže Tina.

Pogledajte i tri istaknute posteljine novog asortimana

JONAS staklene zdjele

Šoljica obojenog stakla, staklene zdjele, poslužavnik i drveni držač ubrusa


''JONAS zdjele su još jedan odličan primjer kako su nam se boje došunjale u dizajn enterijera. Zdjele su dostupne u dvije veličine, 10 i 15 cm i u 3 boje: siva, narandžasta i ljubičasta. U mojim očima ovaj uzorak daje im retro izgled, koji mi se zaista dopada. Ovo su zdjele za vas ukoliko želite da vaš novac bude kvalitetno potrošen. Osim što su vrlo lijepe i korisne još su i vrlo snažne i izdržljive - mogu se prati i u mašini za suđe bez da izgubite prekrasnu boju. Možete ih kombinovati sa ANDERS šoljicama za lijep i razigran trpezarijski stol", kaže Tina uz osmijeh.

MALIK mala zidna polica

Mala zidna polica sa šoljom, zdjelom i umjetnim cvijećem


''MALIK je mala zidna polica koja nudi puno mogućnosti. Široka je 35 cm, visoka 54 cm i debljine 13 cm.  Možete je smjestiti bilo gdje: u kupatilo, kuhinju, dječju sobu ili dnevni boravak. Takođe može poslužiti i za sasvim različite namjene: za peškire, posuđe, dekoracije... Sam izgled i dizajn dodaju određenu toplinu prostoriji u kojoj se nalazi i veoma je lijepa, praktična i dekorativna,'' Tina završava sa svojim trećim favoritom.

Proizvodi su dostupni u našem webshopu od 26. januara.

Koji su vaši favoriti i koji od Tinina 3 vam se najviše dopao? Pišite nam u komentarima.