Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Lounge setovi uz saksije, jastučiće i deke u dva različita stila

Trendovi u uređenju eksterijera 2020

Datum:

Kategorija: Bašta

Tags: trendovi u uređenju eksterijera, uređenje bašte, eksterijeri

Sa novom sezonom dolaze i nove boje, modeli i drugačiji oblici. Ovo ljeto nije izuzetak. Na temelju trendova MIDSOMMER i MY SPACE pozivamo vas u dva različita svijeta dizajna i uređenja bašte i balkona.

MIDSOMMER baštenski trend

MIDSOMMER je trend pogodan i za enterijere i za eksterijere. Budi želju da ostavite sve digitalne uređaje i ugasite sve ekrane kako bi vam fokus bio na uživanju u trenutku. A koje je bolje mjesto za to od bašte i balkona?

Lounge set sa saksijom, baštenskim fenjerom i baštenskim jastucima

MIDSOMMER trend uređenja eksterijera karakterišu materijali i uzorci koji inspiraciju vuku iz prirode. 

Lounge garnitura LJUNGHUSEN ima jednostavan i čist izgled koji upravo to prikazuje. Napravljen je od petana koji je otporan na sve vremenske uslove i zahtijeva minimalno održavanje. Spoj jednostavnih oblika i formi za stvaranje prijatne i opuštene atmosfere je vrlo karakterističan za MIDSOMMER. Primjer su SIVHAUK i TOMMY fenjeri, te jastuci koji imaju uzorak inspirisan prirodom poput AMARYLLIS jastuka, a uređenje završite uz STRANDBEDE deku kako biste stvorili prijatno dvorište.

 


MY SPACE baštenski trend

MY SPACE vas poziva da razmazite sebe: Samo onda kada ste nešto sebi, možete biti nešto nekom drugom. MY SPACE kreira utočište gdje se možete fokusirati i uživati u trenutku. Trend je takođe namenjen razbijanju nereda, odnosno raščišćavanju prostora kako bi prostor mogao disati. Koje je bolje mjesto za to od otvorenog prostora, bašte ili balkona?

Lounge set sa saksijama, lampom, baštenskim fenjerima i jastucima


Wellness i relaksacija su ključne riječi, a lounge set SMYGEHUK sa stolicama i sofom sa luksuznim jastucima poziva vas da se zavalite i uživate u toplim ljetnim danima. Ključni materijali ovog trenda su drvo i vlaknasti cement, kao na saksiji ILDROVFLUE, u kombinaciji sa staklenom vazom VICTOR. Geometrijski uzorci i oblici kao na DUNHAMMER jastucima ili na SYRSA saksijama su takođe karakteristični za ovaj trend. Dodajte nekoliko VILLMOREL jastuka u plavim tonovima i LINNEA deku u maslinasto-zelenoj boji i u potpunosti ste ispoštovali MY SPACE trend.


Koji trend je vaš favorit?