Prekrasne komode i vitrine za ljepši enterijer

Komode i vitrine nude puno prostora i idealni su za odlaganje stvari u vašoj trpezariji, kuhinji ili čak dnevnoj sobi, a u isto vrijeme su i lijep dio enterijera. U kredenac, komodu ili vitrinu, možete pospremiti neke od stvari koje koristite samo povremeno. Dok vam komoda omogućava da pospremite stvari i sakrijete ih od pogleda, staklena vrata vitrine vam dozvoljavaju da pokažete svoje najljepeše suđe od keramike ili kolekciju finog kristala, a u takođe ih zaštitite od prašine.

Komode i vitrine su dostupni u širokom izboru veličina, materijala i dizajna. U JYSKu ćete sigurno pronaći komodu ili vitrinu koja se savršeno uklapa u vaš dom. Nudimo sve od moderne komode sa bijelim visokim sjajem, preko "apotekarskih" ladica od borovine do vitrina retro izgleda. Istražite JYSKov asortiman proizvoda po povoljnim cijenama i pronađite inspiraciju za vašu trpezariju.  

Dajte svom dekoru zajedničku crtu

Mnogi naši komadi namještaja pa tako i komode i vitrine dio su serije namještaja. Stoga je logično da ih kupite zajedno i stvarite jasnu sliku ujednačenog dizajna enterijera vašeg doma. Ovdje ćemo vam predstaviti 3 naše popularne serije, a uvijek možete vidjeti koji su proizvodi dio serije kada odete na pojedinačne proizvode.

Serija VIRUM

Ukoliko volite industrijski izgled i kontraste, crni namještaj iz VIRUM serije je savršen za vas. Ovaj prozračni namještaj stvara kontrast sa bijelim zidovima i čini da se boje koje odaberete za kombinovanje sa ovim namještajem, lijepo i snažno ističu. Serija se sastoji od komode, stolića, vitrine, stalka za odjeću, ormarića, klupe, paravana, TV-stalka i noćnog ormarića. Ova serija namještaja je idealna za svaku prostoriu vašeg doma, pogodna je za dnevni boravak, spavaću sobu, tinejdžersku sobu ali i predsoblje.

Serija NORDBY

Ako volite bijeli, romantični i klasični stil, serija NORDBY je baš ono što tražite. U ovoj seriji namještaja pronaći ćete prelijepi namještaj sa finim detaljima koji se uklapaju u većinu domova. Serija sadrži razne komode i namještaj namenjen za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju-trpezariju, spavaću i dječju sobu.