Prekrasni kredenci i vitrine za ljepši enterijer

Kredenci i vitrine nude puno prostora i idealni su za odlaganje stvari u vašoj trpezariji, kuhinji ili čak dnevnoj sobi, a u isto vrijeme su i lijep dio enterijera. U krdenac, komodu ili vitrinu, možete pospremiti neke od stvari koje koristite samo povremeno. Dok vam komoda omogućava da pospremite stvari i sakrijete ih od pogleda, staklena vrata vitrine vam dozvoljavaju da pokažete svoje najljpeše suđe od keramike ili kolekciju finog kristala, a u takođe ih zaštitite od prašine.

Kredenci i vitrine su dostupni u širokom izboru veličina, materijala i dizajna. U JYSKu ćete sigurno pronaći kredenac ili vitrinu koja se savršeno uklapa u vaš dom. Nudimo sve od modernog kredenca sa bijelim visokim sjajem, preko "apotekarskih" ladica od borovine do vitrina sa efektom antikviteta. Istražite JYSKov asortiman proizvoda po povoljnim cijenama i pronađite inspiraciju za vašu trpezariju.  

47 proizvodi
  47 proizvodi

  Praktično skladištenje i odličan dizajn

  Komode i vitrine imaju puno prostora i savršene su za skladištenje vašeg posuđa - od staklenih čaša preko porculanskih tanjira, kuhinjskih dodataka, salveta stolnjaka ali i svih drugih sitnica koje želite pospremiti ili izložiti na vidljivo mjesto. Vitrina je veoma privlačan komad namještaja i uklopit će se u svaki dom. Komode kao i vitrine su izvrsne kao dodatan prostor za odlaganje i pospremanja nereda u kući. U spavaćoj sobi komode su idealne kao dodatak ormaru za odlaganje npr. donjeg rublja i čarapa. U hodniku se mogu koristiti za odlaganje šešira, rukavica, šalova, obuće itd. Mogućnosti je zaista mnogo uz ove praktične i lijepe komade namještaja.

  Dajte svom dekoru zajedničku crtu

  Mnogi naši komadi namještaja pa tako i komode i vitrine dio su serije namještaja. Stoga je logično da ih kupite zajedno i stvarite jasnu sliku ujednačenog dizajna enterijera vašeg doma. Ovdje ćemo vam predstaviti 3 naše popularne serije, a uvijek možete vidjeti koji su proizvodi dio serije kada odete na pojedinačne proizvode.

  Serija VIRUM

  Ukoliko volite industrijski izgled i kontraste, crni namještaj iz VIRUM serije je savršen za vas. Ovaj prozračni namještaj stvara kontrast sa bijelim zidovima i čini da se boje koje odaberete za kombinovanje sa ovim namještajem, lijepo i snažno ističu. Serija se sastoji od komode, stolića, vitrine, stalka za odjeću, ormarića, klupe, paravana, TV-stalka i noćnog ormarića. Ova serija namještaja je idealna za svaku prostoriu vašeg doma, pogodna je za dnevni boravak, spavaću sobu, tinejdžersku sobu ali i predsoblje.

  Serija NORDBY

  Ako volite bijeli, romantični i klasični stil, serija NORDBY je baš ono što tražite. U ovoj seriji namještaja pronaći ćete prelijepi namještaj sa finim detaljima koji se uklapaju u većinu domova. Serija sadrži razne komode i namještaj namenjen za dnevni boravak, trpezariju, kuhinju-trpezariju, spavaću i dječju sobu.