Stvorite novi prostor sa policama ili pregradnim stalažama

Police i pregradne stalaže se mogu koristiti za definiranje sobe i stvaranje novih mogućnosti. Pregradne police unose red u vaš prostor na način da ga podijele na različite "zone" i općenito su idealne za potrebe skladištenja. Stvorite raznovrsnu i optimalnu upotrebu vaše stalaže i organizujte je tako što ćete na nju dodati kutije ili korpe te je uredite raznim ukrasima i suvenirima.

Polični element vam takođe omogućuje da ostavite vaš lični dodir u svom dnevnom boravku, hodniku, kuhinji ili spavaćoj sobi. Vaše knjige govore puno o vama kao osobi i možete dalje personalizirati svoju stalažu tako što ćete ih popuniti sa sitnim stvarima i slikama. Jedina granica je vaša mašta!

U JYSKu možete izabrati između široke lepeze polica i pregradnih polica različitih veličina, oblika i materijala. 

57 proizvodi
  57 proizvodi

  Odlaganje - Pol. za knjige/pregr

  Izvrsna ponuda
  Polica za knjige TRAPPEDAL 2 lad.hr./cr.
  250,- KM/kom
  429,- /kom
  UŠTEDA 42%
  Do isteka zaliha
  Polični element SKALS 4 odjeljka hrast
  100,- KM/kom
  135,- /kom
  UŠTEDA 26%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Ormarić SKALS 2 vrata hrast
  125,- KM/kom
  175,- /kom
  UŠTEDA 29%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Vitrina SKALS staklena vrata hrast
  125,- KM/kom
  200,- /kom
  UŠTEDA 38%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Regal VEDDE divlji hrast
  1375,- KM/set
  1796,- /set
  UŠTEDA 23%
  Samo online

  Polični elementi kao sobne pregrade

  Pregradne police imaju jednu veoma zahvalnu funkciju da mogu podijeliti sobu bez postavljanja fiksne pregrade. Ugradnja fiksne pregrade ili zidova je svakako skuplja opcija te zahtjeva puno više vremena.
  S druge strane, uz JYSK polične pregrade, svaku prostoriju možete brzo i jednostavno podijeliti.

  Osim što će naši polični elementi pregraditi prostor i tako vam omogućiti dodatnu prostoriju ili intimniji kutak unutar vaše dnevne ili bilo koje druge sobe, oni će vam takođe pružiti dodatni prostor za skladištenje. Ovakva su rješenja velika prednost u malim kućama i stanovima. Primjerice, na pregradne police možete staviti kutije ili korpe iz naše bogate ponude. Samostojeće police su zato veoma praktično rješenje za izbjegavanje nereda u kući.

  Sa policama za knjige možete stvoriti nekoliko odjeljenih prostorija unutar jedne sobe, pa tako na primjer jednosoban stan možete podijeliti u više zona. Ovo je odličan način ukoliko želite odvojiti kutak u kojemu spavate od dnevnog boravka, ali i ako u zajedničkoj dječjoj sobi mališani žele imati svoje odvojene prostore.

  Namještaj za odlaganje iz JYSKa

  U JYSKu imamo police za odlaganje u raznim stolovima i izrađene od mnogo različitih materijala. Prije nego što kupite novu policu za knjige ili pregradnu policu, dobro je razmisliti o izboru materijala i boje. Bilo da tražite sivu, crnu ili bijelu policu za knjige, JYSK ima široki i moderan izbor za vas.

  Široka drvena polica za knjige će dodati toplinu vašem enterijeru, dok će uska metalna polica za knjige dati vašem domu moderan i strog izgled. Ako vam se više sviđa siroviji izraz, pogledajte naše police od rustičnog betona. Bez obzira da li volite romantični stil, minimalistički dizajn ili rustikalni izgled, kod nas ćete sigurno pronaći ono što tražite.