Stvorite novi prostor sa policama ili pregradnim stalažama

Police i pregradne stalaže se mogu koristiti za definiranje sobe i stvaranje novih mogućnosti. Pregradne police unose red u vaš prostor na način da ga podijele na različite "zone" i općenito su idealne za potrebe skladištenja. Stvorite raznovrsnu i optimalnu upotrebu vaše stalaže i organizujte je tako što ćete na nju dodati kutije ili korpe te je uredite raznim ukrasima i suvenirima.

Polični element vam takođe omogućuje da ostavite vaš lični dodir u svom dnevnom boravku, hodniku, kuhinji ili spavaćoj sobi. Vaše knjige govore puno o vama kao osobi i možete dalje personalizirati svoju stalažu tako što ćete ih popuniti sa sitnim stvarima i slikama. Jedina granica je vaša mašta!

U JYSKu možete izabrati između široke lepeze polica i pregradnih polica različitih veličina, oblika i materijala. 

  Pol. za knjige/pregr - BASIC

  ?
  Polični element TISTRUP 5 pol. bijela/hr
  125,- KM/kom
  159,- /kom
  UŠTEDA 21%
  basic
  Samo online
  Polica za knjie BILLUND 3 vr. bijela/hr.
  200,- KM/kom
  329,- /kom
  UŠTEDA 39%
  basic
  Samo online

  Pol. za knjige/pregr - PLUS

  ?
  Polica TRAPPEDAL 5 polica hrast/crna
  165,- KM/kom
  219,- /kom
  UŠTEDA 25%
  plus
  Polični elelment TRAPPEDAL 5 pol. hr/bij
  165,- KM/kom
  219,- /kom
  UŠTEDA 25%
  plus
  Polica TRAPPEDAL 7 polica hrast/crna
  200,- KM/kom
  269,- /kom
  UŠTEDA 26%
  plus
  Polični element TRAPPEDAL 7 pol. hr/bij
  200,- KM/kom
  269,- /kom
  UŠTEDA 26%
  plus
  Polica TRAPPEDAL 2 ladice hr/crna
  300,- KM/kom
  399,- /kom
  UŠTEDA 25%
  plus

  Pol. za knjige/pregr - GOLD

  ?

  Polični elementi kao praktične pregrade

  Pregradna polica ima, kao što ime govori, pametnu mogućnost da može podijeliti sobu bez montiranja postavljanja fiksne pregrade. Fiksne pregrade i zidovi su skuplji i zahtijevaju više znanja i vremena - dok se uz polične pregrade svaku prostoriju može jeftino, brzo i jednostavno podijeliti. Još jedna odlična stvar kod pregrade koju odlučite postaviti umjesto zida je i to što kupovinom police dobijate i skladišni prostor. Ovo je velika prednost u malim kućama i stanovima. Za optimalnu upotrebu, možete na police staviti kutije ili korpe. Samostojeće police su praktično rješenje za izbjegavanje nereda u kući. 

  Sa policama za knjige možete stvoriti nekoliko "soba" u jednoj prostoriji, pa tako npr. jednosoban stan možete podlijeliti u više zona. Ovo je odličan način ukoliko želite odvojiti spavaći dio od dnevnog boravka, ali i ako u zajedničkoj dječjoj sobi mališani žele imati svoje odvojene prostore.