Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani baštenskog namještaja - Uštedite 20-40%!
Kutija sa poklopcem, korpa od drveta, kutije za odlaganje od recikliranog papira i Susanne Bank

Naše omiljene korpe za odlaganje

Datum:

Kategorija: Razno, Inspiracija

Tags: korpe, odlaganje, pohranjivanje, korpice, košare, kutije

Potrebno vam je nešto za odlaganje tekstila, časopisa, igračaka ili možda materijala za rad? Odgovori na vaše potrebe su ukrasne kutije i korpe za odlaganje. Pitali smo našu voditeljku kategorije Kućanstva, Susanne Bank, o njenim favoritima iz novog JYSKovog asortimana: "Korpe su moja slabost, pa je teško odabrati samo 3. Međutim, postoje neke koje zaslužuju dodatnu pažnju", kaže Susanne.

DANNI kutija sa poklopcem

Korpa sa poklopcem, rozi jastuk i deka te cvjetna deka i jastuk


“Prije svega, smatram da je DANNI super stilska korpa. Pored toga, vrlo je praktična: Poklopac je ojačan metalom tako da DANNI možete koristiti kao mali stol ili za odmaranje nogu. Ipak nije baš za sjedenje ", kaže Susane sa osmijehom. "Napravljena je za pospremanje u žurbi i po mom mišljenju to je stvarno odličan način odlaganja dodatnih deka ili dečjih igračaka koje nekako uvijek završe u dnevnoj sobi."

Takođe pogledajte koji su izdvojeni artikli među malim namještajem.

ABEL korpa

Dekorativna korpa sa jastukom i dvije umjetne biljke


“Kada sam prvi put vidjela ABEL korpu, odmah sam je zamislila kao alternativno rješenje spremnika za časopise ili čuvanje drva za grijanje, ali možete je koristiti i za deke i druge tekstile. Napravljena je od drveta cedra i ima prekrasnu prirodno smeđu boju. Prirodni izgled čini je savršenim dodatkom bilo kojem domu, bio on klasičnog, romantičnog, modernog ili potpuno drugačijeg stila.

BJORK kutija od recikliranog papira

Dvije kutije za odlaganje od recikliranog papira, klupa od crnog metala i tepih


“Kutija BJORK izrađena je od 100% recikliranog papira i gumene trake. Izrađena toliko jednostavno, a nudi beskrajne mogućnosti za upotrebu; vrlo je elegantno i praktično rješenje za vaše probleme sa odlaganjem. U kutiji možete držati svoje papire, kablove i punjače ili dječje igračke. Prirodni izgled ima notu elegancije zbog kojeg se uklapa bilo gdje. BJORK je dostupna u dvije veličine, mala: širine 28 cm, dužine 17 cm i visine 8 cm i veća: širine 40 cm, dužine 30 cm i visine 18 cm”, kaže Susanne i ostavlja nas sa željom za sređivanjem kancelarije i dnevne sobe.

Novi proizvodi dostupni su u prodavnicama od 2. februara. Koji su vaši favoriti?
Recite nam u komentarima!