Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

FINALNA RASPRODAJA baštenskih artikala!
Korpe, kutija za odlaganje i drvena korpa sa umetkom i Susanne Bank

Naše omiljene korpe za odlaganje

Datum:

Kategorija: Razno, Inspiracija

Tags: korpe, odlaganje, pohranjivanje, korpice, košare, kutije

Zamislite dom managerice kategorije kućanstva u JYSKu, Susanne Bank: uredan i dobro organizovan, a sve na svom mjestu u kutijama ili korpama. Sussane se smije i kaže: „Pa, sviđaju mi se moja rješenja za odlaganje... Dekorativne kutije za odlaganje savršene su za držanje deka u blizini sofe, za bilo sve vrste tekstila, dječje igračke, odjeću ili čarape i sve ostalo. Ove sezone imamo tri ukrasne kutije za odlaganje koje želim posebno da izdvojim."

FJORDUR kutija za odlaganje sa poklopcem

Kutija za odlaganje irađena od papira sa certifikatom FSC, mirišljava svijeća i posuda na zlatnom poslužavniku


"FJORDUR je vrlo praktična kutija za odlaganje", započinje Suzan. “Istih je dimenzija kao A4 papir, tako da je savršena za kancelariju, ali je možete koristiti i u ormaru, za ljubavna pisma ili na polici za punjače. Sve zavisi od vas. "

FJORDUR kutija za odlaganje ima ručke koje olakšavaju pomjeranje. Tkanina je sivo-žute boje, ali je kutija zapravo izrađena od recikliranog papira sa oznakom FSC™ (FSC™ N001715). "Kombinacija kože na ručkama i ženstvenih boja novi je način izrade starog klasika i ovu kutiju za odlaganje smatram malim slavljem života kod kuće", kaže Sussane.

GRIMUR set kutija

Set korpi od filca, bijela vaza i baterijska lampa na stolu


GRIMUR je set od četiri kutije koje su spolja tamno sive boje, a unutra smeđe boje. "Mislim da je kombinacija boja vrlo sofisticirana", kaže Sussane.

“GRIMUR se sastoji od jedne velike, jedne srednje i dvije male korpe. Veliku možete upotrijebiti za zadržavanje malih korpi, ali materijal je prilično tvrd i zadržava oblik, tako da možete i male korpice koristiti odvojeno. Organizujte svoje olovke i gumice u njih ili možda svoje šnalice i gumice za kosu. Sa prirodnim materijalom i organskim oblikom GRIMUR je savršen ako vam se dogodi da čeznete za nečim stvarnim, nekomplikovanim i dugotrajnim ”, dodaje Sussane.

HJALMER drvena korpa

Drvena korpa sa dekom i zelena podna vaza ispod klupe

"Na kraju bih želela da istaknem našu novu korpu HJALMER", kaže Suzan. „Poput ABELa, još jedne od naših popularnih korpi, napravljena je od tankih traka kedrovog drveta i savršena je za deke ili igračke koje ne želite da imate na podu u dnevnoj sobi. Sviđa mi se materijal i način na koji se osjećam povezano sa prirodom. Sa tkanom površinom savršen je primjer kako nas proizvod ručno izrađenog izgleda vraća u jednostavnija vremena i može nam pružiti osjećaj smirenosti ”, završava Sussane prije nego što nas je napustila u snu o šoljicama vruće kafe i opuštenim večerima kraj kamina.

Pogledajte i Tinine favorite u našem novom asortimanu dekoracija.