Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Ukrasne i praktične pletene korpe sa ručkama u različitim uzorcima

Naše omiljene korpe za odlaganje

Rješenja za odlaganje poput korpi i kutija savršena su za organizovanje vaših sitnica i postizanje urednosti u domu. U JYSKu unosimo novitete u asortiman korpi dva puta godišnje, a u ovom blogu Menadžerka kategorije, Tina Nymman, otkriva svoje nove favorite: "Volim da kažem da je dom tamo gdje je sreća; ove korpe me jako raduju jer su lijepog dizajna i čine enterijer urednim,” kaže Tina."

Pletene korpe kao elegantna rješenja za odlaganje

"Prije svega želim da istaknem korpu MICHAEL. To je korpa sa ručkama od rogoza i ona je moj najnoviji favorit," kaže Tina. MICHAEL je prekrasna višenamjenska korpa koja spaja praktičnost i estetiku u jedno. Možete je koristiti za odlaganje stvari poput časopisa, pletiva ili deka, ili je možete ponijeti sa sobom na lijepi piknik na otvorenom. "Prekrasne korpe poput MICHAELa odlične su za pospremanje prostora i postizanje utiska dobre organizovanosti sakrivanjem nereda. Planiram da koristim MICHAEL korpu u svojoj dnevnoj sobi za odlaganje deka kada ih ne koristim.”

Retro rješenja za odlaganje s daškom prirode

"Moja druga dva omiljena rješenja za odlaganje su pletene korpe BJERGI i HALFRED," nastavlja Tina. BJERGI je korpa od vrbe i morske trave u kojoj su dva prirodna materijala lijepo upletena u šarmantan uzorak pun detalja. BJERGI je dostupna u dvije veličine – manjoj verziji (Š33 x D26 x V19 cm) i većoj verziji (Š39 x D34 x V25 cm). Pletena korpa HALFRED izrađena je od vrbe i tipična je, retro verzija rješenja za odlaganje od pletenog pruća. Sa svojim kosim stranama, ima rustičnu i šarmantnu privlačnost – savršena dekoracija za moderan pogled na popularnu bezvremensku, tradicionalnu atmosferu u vašem domu.

"Obe korpe dolaze u umirujućim nijansama karamel smeđe koje unose boju i toplinu u vaš dom, a sa retro, ali suvremenim ugođajem, BJERGI i HALFRED savršeni su za praktično i dekorativno odlaganje u svakom domu", kaže Tina.

U nastavku pogledajte odabrane artikle iz našeg asortimana pletenih korpi i drugih rješenja za odlaganje ili pregledajte cijeli asortiman korpi i kutija za odlaganje u našem webshopu. Za više favorita iz naših drugih kategorija proizvoda, bacite pogled i na naše ostale blogove o favoritima.

Saznajte više

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

Izaberite savršenu komodu

Izaberite savršenu komodu

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?