Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Set posteljine cvetnog uzorka na krevetu i Kathrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Oznake:: dizajn enterijera, inspiracija, posteljine

Bez obzira na to da li preferirate romantičan, moderan ili klasičan izgled u svojoj spavaćoj sobi, novi set posteljine brz je i jednostavan način da obnovite izgled vaše sobe. Kathrine Møller Vinther u JYSKu je već 6 godina i naša je stručnjakinja kada su u pitanju trendovi, kvalitet i udobnost posteljina. U ovom blogu sa nama dijeli svoje favorite iz novog asortimana posteljina.

“Ove sezone želimo se fokusirati na dodavanje zanimljivih printova u spavaću sobu”, kaže Kathrine i nastavlja: “Printovi mogu biti vrlo različiti i trudimo se da nađemo ponešto za svačiji stil. Uz naše nove posteljine imamo romantične, kul i klasične printeve koji će odmah osvježiti vašu spavaću sobu.”

Posteljina EDIT za romantične duše

Spavaća soba sa dva jorgana i dva jastuka, sa cvjetnim kompletom posteljine


"Dobro došli u predivan cvjetni print sa nježno plavim i crvenim nijansama. Ova posteljina me motiviše da razmišljam o ljetu i prekrasnom poljskom cvijeću”, započinje Kathrine.

Posteljina je od 100% pamuka, sa uzorkom sitnog cvijeća u bež, plavoj i roze boji.

Posteljina SVEA za kul i moderan izgled

Posteljina sa crnim linijama na svijetloj podlozi


„Sa posteljinom SVEA vidimo kako vrlo jednostavan dizajn može kreirati stvarno kul izgled. Ovdje nema potrebe za pretjeranim printovima. Moderan dizajn sa crnim linijama na gotovo bijeloj pozadini pokazuje da jednostavne boje olakšavaju stilizovanje tačno onako kako želite – romantično ili klasično”, kaže Kathrine.

SVEA je takođe od 100% pamuka.

Posteljina LOVIS mekan i moderan izbor

Posteljina u sivoj ili bež boji


“LOVIS posteljina je izrađena od 100% pamuka i dvoslojna je - materijal od kojeg je izrađena takođe se zove i muslin. To je super mekan materijal koji je jako prijatan na dodir. Ovaj materijal vam je vjerovatno poznat jer su od njega izrađene dekice za bebe. Dizajn ove posteljine je moderan i savršeno se uklapa u većinu spavaćih soba,” kaže Kathrine.

Glavna karakteristika posteljine LOVIS, osim izvrsnog kvaliteta, je njena bojena pređa, koja joj daje ekskluzivan izgled i mekoću.

Nove posteljine u JYSK asortimanu dostupne su od 28. juna 2022.