Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Bijela posteljina i slika Kathrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Dva puta godišnje, naša stručnjakinja za posteljine, menadžerka kategorije, Kathrine Møller Vinther, otkrije nam svoje favorite među novim posteljinama u našem asortimanu. "U svijetu koji se brzo mijenja potrebno nam je malo pozitive da bismo dan započeli na dobar način," Katherine kaže i nastavlja: “Tri posteljine na koje ćemo se fokusirati u ovom blogu to ispunjavaju.”.

Nastavite sa čitanjem i saznajte više.  

ERNA - za romantične duše

Cvjetna posteljina u svjetloj spavaćoj sobi
Set posteljine ERNA saten 140x200 roza
65,- KM/set
89,95 /set
UŠTEDA 28%
gold


“Ovaj dizajn obuhvata sve što želite na jednoj cvjetnoj posteljini,” Kethrine započinje. “Što se više zagledate u ERNA posteljinu, to ćete više primijetiti prelijepu umjetnost ručno iscrtanih, digitalno štampanih cvjetova. Ovu posteljinu posmatram kao sestrinsku našem ELLA dizajnu koji ima ljubičaste i roze cvjetove na crnoj pozadini i malo je dramatičnijeg izgleda. ERNA je mirnijeg i laganijeg izgleda. Ima tanke zelene pruge na donjoj strani što savršeno dopunjuje romantičnu gornju stranu i potpuno mijenja izgled spavaće sobe.”

ERNA je posteljina od 100% pamučnog satena, veoma mekanog na dodir i lijepog sjaja.

MALOU - lagana i prozračna 


„MALOU je zaista svjež dodatak našem asortimanu. U pitanju je super mekani kvalitet muslina, koji možda znate po prekrivačima za bebe. Ova lagana tkanina je savršena za tople ljetne noći“, objašnjava Kathrine. „MALOU dolazi u dvije boje (svjetlo zelena i tamno siva) i lako se može stilizovati u bilo kojem pravcu – na primjer, možete je kombinovati sa jastučnicom u kontrastnoj boji za dinamičan efekat ili sa jastučnicom pastelnih nijansi za nešto romantičniji izgled.”

MALOU je posteljina od 100% pamuka, kvalitetnog laganog tkanja elegantne strukture.

BIBI - za nostalgične


„Ako volite retro izgled i često se sjećate vremena kada je život bio malo jednostavniji, BIBI je posteljina za vas“, predlaže Kathrine. „Ova bijela posteljina je 100% pamuk sa slatkim francuskim vezom na cijeloj gornjoj strani – prati trend koji primjećujemo i u modi gdje se košulje i suknje ukrašene vezenim dekorom vraćaju. Oživljavanje ovog stila dodaje element zanatstva u dizajn i podiže spavaću sobu svojim romantičnim izrazom.

BIBI je posteljina od 100% pamuka, a donja strana i jastučnica su jednostavne, za udobnije spavanje.

Za još inspiracije za vašu spavaću sobu, istražite istaknute lampe novog asortimana.

Saznajte više

Uljepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Vodič u 9 koraka: Kako izabrati odgovarajući krevet

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje