Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Svijetlo zelena posteljina sa slikom menadžerke kategorije Berit

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Dva puta godišnje, naša stručnjakinja za posteljine, menadžerka kategorije, Berit Stokholm Christiansen, otkrije nam svoje favorite među novim posteljinama u našem asortimanu. "U svijetu koji se brzo mijenja potrebno nam je malo pozitive da bismo dan započeli na dobar način," Berit kaže i nastavlja: “Tri posteljine na koje ćemo se fokusirati u ovom blogu to ispunjavaju.”.  

JOSEFINE – za ljetnu romansu

“Naš set posteljine JOSEFINE dolazi u šarenom, ali mirnom dizajnu koji izaziva osjećaj proljetne i ljetne radosti” , kaže Berit. Ovaj set posteljine je savršen za one koji vole ljeto, a posebno za one željne ljeta u zimskim mjesecima. Na prednjoj strani, posteljina JOSEFINE je ukrašena malim, finim cvjetovima u nijansama zelene, žute i ljubičaste, a stražnja strana dolazi sa prugastim dizajnom u odgovarajućoj pepeljasto zelenoj i toploj bijeloj. “JOSEFINE je jedan od mojih apsolutnih favorita za ovu sezonu, a sigurna sam da ćete i vi uživati u ovom setu posteljine,” dodaje Berit.

Set posteljine JOSEFINE izrađen je od 100% gustog, kvalitetnog pamuka koji nosi oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

KARMEN – prelijepa, bezvremenska bež boja

“Kada pomislim na opuštajući, klasični set posteljineu, posteljina KARMEN je jedna od prvih koja mi pada na pamet jer dolazi sa dezenom mekih pruga u toploj, opuštajućoj bež boji,” kaže Berit. “a svojim mirnim izrazom, ovaj set posteljine je savršen za opuštanje i punjenje baterija – a kad bolje pogledate, vidjet ćete da su pruge napravljene sa malim tačkama na tkanini, dodajući dodatnu dimenziju cjelokupnom dizajnu.” KARMEN je odlična opcija ako tražite bezvremenski, udoban i pristupačan set posteljine.

Set posteljine KARMEN izrađen je od 100% pamučnog flanela koji nosi oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

SANNA – mekan i spokojan saten

“SANNA je jedna od najelegantnijih opcija među mojim favoritima,” kaže Berit. “Ovaj set posteljine od satena je istog ekskluzivnog kvaliteta kao jedna od našim kupcima najomiljenijih posteljina svih vremena, posteljina INGEBORG, i baš zato je, i to s jako dobrim razlogom, jedan od mojih novih favorita.” Set posteljine SANNA izrađen je od 70% pamuka i 30% viskoze izrađene od bambusa. Dodatak bambusove viskoze u tkaninu daje SANNA posteljini prekrasan blještavi sjaj i čini je mekanom na dodir – što znači da dobijate luksuznu, taktilnu i savršeno udobnu posteljinu za svoju spavaću sobu. SANNA je dostupna u dvije boje: tamnoplava varijanta sa svijetlo plavim porubom kao i varijanta u boji pijeska sa tamnosmeđim porubom.

Set posteljine nosi oznaku STANDARD 100 by OEKO-TEX® a  viskoza od bambusa ima FSC™ 100% oznaku (FSC™ N001715).

Za više inspiracije za uređenje vaše spavaće sobe, pogledajte i ostale favorite naših kupaca.

Saznajte više

Uljepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Uljepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Vodič u 9 koraka: Kako izabrati odgovarajući krevet

Vodič u 9 koraka: Kako izabrati odgovarajući krevet

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje