Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 28. 2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Set posteljine boje pijeska i slika Kathrine Møller Vinther

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Svake sezone pitamo našu stručnjakinju za posteljine, menadžerku kategorije, Kathrine Møller Vinther, o njenim favoritima među novostima u našem asortimanu. Ova sezona nije ništa drugačija, a kao i uvijek, Kathrine ima poslastice za nas.

“Ove sezone sam se fokusirala na male detalje sa velikim uticajem – poput uzorka, tkanja ili detalja. Sva tri kompleta posteljina imaju nešto dodatno što ih izdvaja i čini da zrače kvalitetom”.  

GERD: Slatka i radosna 

Krevet sa tamno sivom posteljinom sa sitnim cvjetićima


GERD je satenska posteljina sa malim, svijetlim cvjetovima na tamno sivoj pozadini. Kathrine je ovako opisuje: “Ovo je jednostavan, ali romantičan dizajn. Radostan izraz slatkih malih cvjetova čini me pomalo nostalgičnom i smatram da vas GERD zaista poziva da jednostavno duboko udahnete i prepustite se. Zavisno od vašeg raspoloženja, ličnosti ili dizajnerskih preferencija, možete je stilizovati u željenom smjeru: romantično ili klasično – po vašem izboru.”

BARBO: Klasična, ali inovativna 

Krevet sa krem posteljinom sjajnog izgleda


BARBO je izrađena od 60% pamuka i 40% FSC™-certifikovane viskoze od bambusa (FSC™ N001715). BARBO je dostupna u tri boje: tamno plava, pijesak i tamno-smeđa.

“Posteljina od bambusa postaje sve popularnija u posljednjih nekoliko godina, i to sa dobrim razlogom”, kaže Kathrine. “Bambus ima karakteristike hlađenja i upijanja vlage, gladak je, mekan i nježan za kožu. Osim toga, ima veliki broj niti. Ovo jednostavno znači da je vrlo kvalitetan - i izdržljiv i vrlo prijatan.”

FSC (Forest Stewardship Council) je međunarodno priznata neprofitna organizacija. FSC oznaka znači da materijali dolaze iz održivog šumarstva i drugih odgovornih izvora.

SUSSI: Ljetna i romantična

Cvetna posteljina u svjetloj spavaćoj sobi


SUSSI je posteljina od 100% pamuka sa cvijećem prirodnog izgleda na prljavo bijeloj pozadini.

“Ovo je osvježavajuće novi dizajn u našem asortimanu", kaže Kathrine. “Daje vam osjećaj kao da je ljeto uskoro tu, a osjećam da djeluje i kao posveta prelijepom umjetničkom djelu, prirodi..

Lično ću kombinovati SUSSI sa MAJ jastučnicom sa cvjetićima prošivenim u uglu. To stvara još slađi, romantičniji izgled,” kaže Kathrine.

Nove posteljine u JYSK asortimanu dostupne su od 3. januara 2023.

Saznajte više

Kako odabrati pravu veličinu posteljine?

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Izbor i postavljanje zavjesa i rolo zavjesa

Koja tkanina će vas najbolje ugrijati?

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.