Posteljina za bebe i djecu odličnog kvaliteta

Naši mališani nam znače cijeli svijet i ne želimo ništa za njih osim da napreduju. Zato je stvaranje sigurnog i udobnog kreveta važno za mnoge od nas. Pored kvalitetnog kreveta, madraca i jorgana, posteljina igra veoma važnu ulogu u ovom pogledu – jer je posteljina ta koja upotpunjuje krevet i stvara željenu atmosferu.

U JYSKu ćete pronaći kvalitetne posteljine i za krevete za bebe i za djecu sa širokom paletom slatkih motiva. Nekoliko naših kompleta posteljine za bebe i djecu imaju na sebi crtane likove koje djeca poznaju iz svijeta televizije i filma, a koji daju idealnu postavku kada je vrijeme za čitanje priče za laku noć.

Kompleti posteljine za bebe i djecu su također odlični pokloni. A možete kombinirati komplete posteljine za bebe i djecu sa slatkim peškirom koji ima odgovarajući motiv na sebi.

Posteljine za bebe i djecu se moraju često prati da bi se otklonila prljavština i grinje zbog čega je dobro imati kvalitetnu posteljinu od 100% pamuka. Naša posteljina za bebe i djecu može se prati u mašini za veš. Kada kupite JYSK posteljinu za djecu možete biti sigruni da ste kupili kvalitetan proizvod, bilo da posteljinu kupujete za svoje mališane ili kao poklon.

2 proizvodi
  2 proizvodi

  Bebe/Junior - Junior

  Set dječje posteljine STEFFI 90x135 roza
  20,- KM/set
  30,- /set
  UŠTEDA 33%
  gold
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Set dječje posteljine ANDRA 90x135 zelena
  20,- KM/set
  30,- /set
  UŠTEDA 33%
  gold
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici