Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Krevet sa bež štepanom dekom i odgovarajućim jastucima za leđa u svjetloj spavaćoj sobi i umetkom Sare Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: ukrasni tekstili, dekorni jastuci, tepisi, deke, dekoracije

U našem asortimanu jastuka, stolnjaka, deka i prostirki ima dosta noviteta - i u našim prodavnicama i na JYSK.ba. Sara Højgaard Rasmussen je naša menadžerka kategorije kućnog tekstila pa smo je pitali za njene favorite. “Odabrala sam tri različita proizvoda koji su korisni i vrlo dekorativni,” počinje Sara.

ARISTEA tepih, podmetač i dječji jastuk

Štep deka, dječji jastuk i mekane igračke i umetak motiva


“ARISTEA je serija proizvoda koja se sastoji od prostirke, jastuka i podmetača sa istim, slatkim motivom koji zaista pristaje i djevojčicama i dječacima. Sviđa mi se mahanje lava, zeca, majmuna, žirafe i medveda iz balona dok se upuštaju u uzbudljivu avanturu. Boje su mirne i prigušene i ne kradu previše pažnje,” - kaže Sara.

VALMUE štepana deka za krevet

Krevet sa štepanom dekom i odgovarajućim jastucima za leđa u svjetloj spavaćoj sobi


“Naša pamučna štepana deka VALMUE vrlo je popularna i slušali smo naše kupce koji su tražili veću verziju, prikladnu za krevet. Možete dobiti elegantan izgled u svojoj spavaćoj sobi sa bež pokrivačem za krevet, jastucima u narandžastoj ili maslinasto zelenoj i bež jastucima za leđa, sve iz iste serije. Boje naglašavaju skandinavski izgled koji volimo ovdje u JYSKu, a punjenje u jastucima ima GRS sertifikat, što ih čini održivijim izborom,” kaže Sara.

FJELLSTARR juteni otirač

Juteni otirač pored fenjera


„U posljednje vrijeme smo značajno ažurirali naš asortiman tako da ima za svakoga ponešto, a FJELLSTARR je odličan primjer toga“, kaže Sara. „Otirači za vrata od prirodnih materijala kao što je juta praktični su i dekorativni. Ručno tkani izgled čini ih prikladnim i unutar hodnika i izvan vašeg glavnog ulaza.”