Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Krevet sa bež štepanom dekom i odgovarajućim jastucima za leđa u svjetloj spavaćoj sobi i umetkom Sare Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: ukrasni tekstili, dekorni jastuci, tepisi, deke, dekoracije

U našem asortimanu jastuka, stolnjaka, deka i prostirki ima dosta noviteta - i u našim prodavnicama i na JYSK.ba. Sara Højgaard Rasmussen je naša menadžerka kategorije kućnog tekstila pa smo je pitali za njene favorite. “Odabrala sam tri različita proizvoda koji su korisni i vrlo dekorativni,” počinje Sara.

ARISTEA tepih, podmetač i dječji jastuk

Štep deka, dječji jastuk i mekane igračke i umetak motiva


“ARISTEA je serija proizvoda koja se sastoji od prostirke, jastuka i podmetača sa istim, slatkim motivom koji zaista pristaje i djevojčicama i dječacima. Sviđa mi se mahanje lava, zeca, majmuna, žirafe i medveda iz balona dok se upuštaju u uzbudljivu avanturu. Boje su mirne i prigušene i ne kradu previše pažnje,” - kaže Sara.

VALMUE štepana deka za krevet

Krevet sa štepanom dekom i odgovarajućim jastucima za leđa u svjetloj spavaćoj sobi


“Naša pamučna štepana deka VALMUE vrlo je popularna i slušali smo naše kupce koji su tražili veću verziju, prikladnu za krevet. Možete dobiti elegantan izgled u svojoj spavaćoj sobi sa bež pokrivačem za krevet, jastucima u narandžastoj ili maslinasto zelenoj i bež jastucima za leđa, sve iz iste serije. Boje naglašavaju skandinavski izgled koji volimo ovdje u JYSKu, a punjenje u jastucima ima GRS sertifikat, što ih čini održivijim izborom,” kaže Sara.

FJELLSTARR juteni otirač


„U posljednje vrijeme smo značajno ažurirali naš asortiman tako da ima za svakoga ponešto, a FJELLSTARR je odličan primjer toga“, kaže Sara. „Otirači za vrata od prirodnih materijala kao što je juta praktični su i dekorativni. Ručno tkani izgled čini ih prikladnim i unutar hodnika i izvan vašeg glavnog ulaza.”