Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

FINALNA RASPRODAJA baštenskih artikala!
Okrugli stolnjak, veliki tepih od jute, veliki jastuk za leđa i slika menadžerke kategorije tekstila: Sara Højgaard Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: ukrasni tekstili, dekorni jastuci, tepisi, deke

Ukrasni jastuci, tepisi, peškiri i stolnjaci su ono o čemu Sara Højgaard Rasmussen razmišlja cijeli dan i sanja cijelu noć. Ona je menadžerka JYSKove kategorije Kućanstva i odgovorna je za naš asortiman tekstila za dom. U naše prodavnice i webshop stižu novi proizvodi pa smo pitali Saru za njena 3 favorita među novim tekstilima ove sezone: „Naš novi asortiman tekstila zasnovan je na prirodnim bojama. Ove sezone želimo proizvode koji, poput prirode, ostaju moderni i uklapaju se u sve domove “, kaže ona i nastavlja sa isticanjem 3 favorita:

BLOMME okrugli stolnjak

Okrugli stolnjak sive boje geometrijskog uzorka i isječci stolnjaka u zelenoj i žutoj boji
 

“BLOMME je novi stolnjak u našem asortimanu, dostupan u okrugloj i četvrtastoj verziji te u sivoj, zelenoj i žutoj boji. Ljetnog je izgleda koji će vam uljepšati dan, dok će suptilan, klasičan uzorak, pomalo poput riblje kosti, podići cijelu prostoriju”, sa smješkom ističe Sara.
BLOMME se bojama uklapa u i kolekciju proizvoda SCANDINAVIAN SENSE i savršeno se može iskombinovati sa nekim od naših najprodavanijih okruglih trpezarijskih stolova, poput RINGSTED.

Pogledajte i favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

GLORIOSA veliki tepih od jute

Dnevna soba sa sivom garniturom i velikim tepihom od jute ispod stolića za kafu


“GLORIOSA je napravljen od jute i sa ovim tepihom ispod stolića za kafu ili trpezarijskog stola dom dobija izuzetno moderan i opušten izgled. Juta je biljka koja brzo raste, tepih je biorazgradiv i može se reciklirati. Možete ga koristiti i unutra i napolju. Dostupan je u dimenzijama 140x200 cm i 160x230 cm ”, kaže Sara.

FJELLFIOL veliki jastuk za leđa

Veliki jastuk za leđa ispod sofa jastuka i deke


„Jastuci za leđa FJELLFIOL ili klasični jastuci imaju presvlaku od pamučnog velura mat površine od već poznatog velur kvaliteta. Stvarno mi se sviđa nordijski izgled pamučnog velura, ali jednako je važno i punjenje jastuka od perja koje omogućuje FJELLFIOLu da dugo zadrži oblik. Možete ga koristiti za sjedenje na podu, kao naslon za leđa kada čitate u krevetu, ili napolju na terasi ili balkonu. Dostupan je u sivoj i zelenoj boji, a presvlaka je periva", završava Sara pre nego što nas ostavi sa mislima na duge letnje noći.

Novi proizvodi dostupni su u našem webshopu od 26. januara.

Koji su vaši favoriti među novim proizvodima? Recite nam u komentarima!