Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 10. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani spavanja - Uštedite do 60%!
Okrugli tepih od jute i jastuci za stolice različitih boja i dimenzija

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Dnevna soba

Tags: ukrasni tekstili, dekorni jastuci, tepisi

Ukrasni jastuci, tepisi, peškiri i stolnjaci su ono o čemu Sara Højgaard Rasmussen razmišlja cijeli dan i sanja cijelu noć. Ona je menadžerka JYSKove kategorije Kućanstva i odgovorna je za naš asortiman tekstila za dom. U naše prodavnice i webshop stižu novi proizvodi pa smo pitali Saru za njena 3 favorita među novim tekstilima ove sezone: „Naš novi asortiman tekstila zasnovan je na prirodnim bojama. Ove sezone želimo proizvode koji, poput prirode, ostaju moderni i uklapaju se u sve domove “, kaže ona i nastavlja sa isticanjem 3 favorita:

Multifunkcionalna štepana deka

Štepana deka na klupi sa jastukom i korpom
 

"Jedan od noviteta je VALMUE štepana deka od 100% pamuka. VALMUE je dostupna u žutoj i sivoj varijanti i možete je koristiti za prebacivanje preko kauča ili kao praktičan pokrivač za plažu. Volim jednostavan dizajn i vintage izgled, kao i činjenicu da je ovaj prekrivač izrađen za upotrebu, a ne samo kao komad dekora. "

Pogledajte i favorite među dekoracijama i istaknute posteljine novog asortimana.

Jastuci za stolice u sivom i plavom baršunu

Jastuci za stolice različitih boja i oblika na stolici i na podu prostorije


"Bez obzira na to gdje vam je potrebno malo dodatne mekoće, HYBENROSE jastuci će se sigurno uklopiti. Kvalitet baršuna i detaljna obrada čine ih prikladnim bilo gdje u vašem domu. I jako su udobni ", kaže Sara uz osmijeh. "HYBENROSE je dostupan u plavoj i sivoj boji, a boje se lako mogu kombinovati ali i lijepo izgledati odvojeno."

Okrugli tepih od jute

Okrugli tepih na podu ispod klupe na kojoj se nalazi deka i jastuci


"Posljednje, ali ne i najmanje bitno što želim istaknuti je okrugli tepih SANDELTRE. Svojim prirodnim materijalom od jute i pletenom pamučnom vrpcom, može poslužiti i kao ukrasni tepih ispod stola za kafu, ili na vašoj terasi kao ugodna i praktična podloga. Prirodni materijal i boja uklapaju se u svaki prostor i tačno znam gdje ću ga smjestiti u svom stanu."

Proizvodi su dostupni za prodaju u JYSK prodavnicama i online od 5. augusta 2020. 

Ponosni smo što svi tekstilni proizvodi u JYSKu, odnosno proizvodi u kojima je najmanje 80% mase tekstil, udovoljavaju zahtjevima OEKO-TEXa, a velika većina tekstilnih proizvoda JYSKa nosi oznaku OEKO-TEX Standard 100.