Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Divan u dnevnoj sobi uz zeleni zid i metalni okrugli stolić ispred njega

Kako opremiti garsonjeru

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Razno

Tags: garsonjera, uređenje enterijera, uređenje doma

Prvi put se selite u novi stan? Useljenje u svoj prvi stan je zaista uzbudljivo - ali može biti i pomalo stresno: Šta je vrlo važno za imati, a šta je lijepo za imati ukoliko želite da kreirate prijatan dom za sebe? Sastavili smo listu stvari koja će vam sigurno biti od pomoći.

Multifunkcionalan namještaj za dnevnu sobu i trpezariju

U maloj garsonjeri imate izazovan zadatak spajanja spavaće sobe sa dnevnim boravkom. Važno je da se u svom domu možete naspavati, jesti i opustiti se. Multifunkcionalan namještaj poput kauča na razvlačenje može vam biti od velike pomoći u malim prostorima. Razmislite može li vaš stolić za kafu takođe funkcionisati i kao noćni ormarić. I razmislite o svom prostoru za odlaganje: u zatvorenom ormariću možete čuvati posteljinu, knjige i pribor za jelo bez da pokvarite uredan izgled svog prostora.

Neophodno


Jednom kada ste kupili sve što vam je potrebno, vrijeme je da razmislite o ličnom pečatu. Svijećnjaci, zelene biljke, deke i ukrasni jastuci pridonose prijatnoj atmosferi. Tepih na podu ili paravan mogu vam pomoći u stvaranju različitih zona u sobi.

Lijepo za imati


Pogledajte i istaknute dekoracije novog asortimana

Oprema za spavanje za jednosoban stan

Otprilike trećinu svog života provodimo u krevetu, tako da ima smisla dati prednost svom snu. Pobrinite se da je vaša spavaća soba, bilo da se radi o odvojenoj sobi za spavanje ili dijelu garsonjere, prijatna i privlačna kako biste se mogli probuditi spremni za dan obaveza, posla ili učenja. Nabavite udoban jastuk koji odgovara vašim navikama spavanja, a u našem vodiču za odabir jorgana pronađite savjet kako odabrati savršen jorgan. 

Neophodno

 

Ako želite da posvetite malo više pažnje okruženju za spavanje, uzglavlje je dobra investicija. Ima lijep, vizuelni učinak i pruža dobru udobnost kada sjedite na krevetu. Prekrivači štite vašu posteljinu i stvaraju lijep, uredan izgled malog stana.

Lijepo za imati


Osnovni elementi za kupatilo i kul dodaci

Kada je riječ o kupatilu, imamo nekoliko osnovnih stvari koje su vam neophodne kako biste ga osvježili. Dok uređujete kupatilo, možete se svakako poigrati bojama. 

Neophodno

 

Ukoliko želite da kreirate zaista prijatno kupatilo, dodajte prostirku za dodatan komfor kada izađete iz tuša, korpu za odlaganje i kanticu. 

Lijepo za imati 

 

Stalak za odjeću ili ormar?

Važno je voditi brigu o odjeći, tako da dugo traje i izgleda dobro dok je nosite. Ormar sa šipkom za vješanje i ladicama je idealan, ali rješenje možete potražiti i sa komodomstalkom za odjeću

Neophodno

 

Pravi osjećaj doma možete dobiti i ako nabavite ukrasne korpe za vaše stvarčice, saksije, lijepu korpu za veš ili praktična kolica.

Lijepo za imati


Istražite naše dodatke za kuhinju i pripremite se za život u novom domu.