Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Unutrašnjosti tri ormara sa odjećom u njima

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

Pri odabiru modernog ormara za vaš dom, vaš je prvi prioritet pobrinuti se da se dimenzija ormara uklapa na mjesto na koje ga želite staviti, bilo da je to spavaća soba, dnevni boravak ili hodnik. Izgled i boja također su važni faktori, ali enterijer ormara često je predvidiv. Zašto ne dopustite vašem životnom stilu i vašem ukusu da definiše vaš izbor ormara? Jeste li zaljubljenik u modu, štedljivi kupac ili trebate veliki ormar jer dijelite ormar sa nekim drugim? Dopustite nam da vas vodimo do vašeg idealnog ormara. 

1. Moderni ormar za cijelu porodicu

Naša preporuka: ormar HAGENDRUP sa 3 vrata

Ako volite ići u kupovinu i kupovati mnogo garderobe, trebate vrlo prostrani ormar. Jeste li kolekcionar odjeće, cipela i pribora koji svake sezone dodaje nešto novo u svoj ormar? Živite sa svojom porodicom u malom stanu i dijelite isti ormar? HAGENDRUP ormar ima mjesta za sve. Pohranjuje poslovna odijela i odjeću za svaki dan, štikle i gumene čizme. 

2. Volite elegantnu odjeću od osjetljivih tkanina

Naša preporuka: ormar SALTOV sa kliznim vratima

Kada organizujete svoj ormar, dobro je znati kako se najbolje brinuti o različitim vrstama odjeće i tkaninama. Elegantna haljina, moderne majice, jakne ili bilo koji drugi odjevni premet delikatnih materijala najbolje se pohranjuju na vješalici. Ako većina odjeće u vašem ormaru spada u ovu kategoriju, odaberite naš ormar SALTOV sa mnogo prostora za vješalice.

Obe strane ovog ormara imaju vješalicu i gornju policu. Ako trebate više sekcija u ormaru, možete staviti dodatne police ili umetke sa ladicama posebno oblikovanima za ormar SALTOV. Osim toga, ovaj ormar ima klizna vrata, pa vam je potrebno manje slobodnog prostora ispred njega. 

Veliki bijeli ormar sa kliznim vratima i unutrašnjost ormara s odjećom na vješalicama

3. Praktična ste osoba – ne idete u kupovinu ako ne morate

Naša preporuka: ormar FREDENSBORG sa dvoja vrata

Džemperi i čvrste tkanine najbolje se pohranjuju vodoravno na policama. Odjeća se neće zgužvati, a štedite na prostoru. Ako vam se većina odjeće sastoji od pulovera i farmerki, odgovarat će vam ormar FREDENSBORG  sa 2 vrata. Jedna strana je sa 4 police podijeljena u 5 sekcija, a druga gornju policu i šipku za vješalice na koje možete staviti svoju jaknu, pantalone itd. 

Bijeli ormar sa dvoja vrata pored prozora i taburea u sobu
Ormar FREDENSBORG 96x200 bijela
600,- KM/kom
749,- /kom
UŠTEDA 20%
Samo online

4. Ormar koji dijelite sa partnerom ili cimerom

Naša preporuka: ormar JENSLEV sa 3 vrata

Ako dijelite ormar sa partnerom i oboje uglavnom nosite odjeću za posao kao što su košulja i cipele, oduševit će vas ormar JENSLEV sa 3 vrata. Ormar ima vješalice za vas oboje na koje možete objesiti formalnu odjeću, a police i ladice u sredini možete dijeliti. 

Unutrašnjost ormara i ormar sa 3 vrata u sobi pored prozora
Ormar JENSLEV 145x176 hrast
450,- KM/kom
599,- /kom
UŠTEDA 25%

5. Obožavate cipele?

Naša preporuka: ormar MANDERUP sa 3 vrata

I vi zavidite Carrie Bradshaw na njezinom „walk-in“ ormaru? Mnogi dijele strast za cipelama, baš poput glavne akterice poznate serije Seks i grad. Sa 9 odjeljaka, od kojih je 6 na dnu, ormar MANDERUP savršen je za ovisnike o cipelama. To je jedan od rijetkih ormara koji ima police pri dnu ormara, što ga čini idealnim za pohranjivanje cipela i kutija za cipele. U srednjim odjeljcima možete držati odjeću koja se lako slaže, a vješalice na svakoj strani su za jakne, haljine, košulje ili odijela. 

Unutrašnjost ormara sa policama i ormar sa 3 vrata

6. Za prave ljubitelje mode

Naša preporuka: ormar VELLERUP sa 4 vrata

Ormar VELLERUP sa 4 vrata idealan je za elegantne haljine, "pencil" suknje, kožne jakne, sve vrste farmerki, majica, poslovne odjeće, debljeg pulovera, sjajne bluze itd. Sa svakom novom sezonom i novim valom trendova i popusta, vaš ormar treba biti spreman za dobrodošlicu novih komada odjeće. Rješenje je veliki i organizovani VELLERUP ormar sa 4 vrata. Ima dio gdje možete držati svoje haljine ili suknje, hlače, jakne i košulje, a 4 široke police vam pomažu odvojiti odjeću. Tri široke i niske ladice nude idealnu pohranu za dodatke kao što su čarape, šalovi itd.

Ormar s 4 vrata i 2 ogledala i unutrašnjost ormara s policama i vješalicama
Ormar VELLERUP 200x200 hrast
750,- KM/kom
999,- /kom
UŠTEDA 25%

Saznajte više

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

Izaberite savršenu komodu

Izaberite savršenu komodu