Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!ZELENI DANI - Uštedite do 70%!


Sada još bolje ponude baštenskog namještaja!Kliknite ovdje

Šator i dijete koje spava u šatoru

Kampirajte u svojoj bašti

Ovih dana teško je znati da li ćemo moći negdje na godišnji odmor, ali ako volite da kampirate, zapravo ne morate nigdje ni ići - sve dok imate baštu ili dvorište. Čak i ako se vaše kampiranje odvija u dvorištu, vaša djeca će zasigurno uživati u avanturi na otvorenom: ušuškani u toplu vreću za spavanje, čitanje uz lampu, doručak kao na pikniku. Treba vam samo nekoliko osnovnih stvari poput dušeka na naduvavanje i pumpe i spremni ste za jednostavno kampiranje u dvorištu.

Obavezna oprema

Čak i ako ne budete kampirali tokom kišnih dana, ipak je dobra ideja da pronađete vodootporni šator sa vodootpornim prijelazima.

Zatim, ako želite da budete sigurni da ćete svi moći dobro da se naspavate, ako ste u bašti ili ste blizu kuće, možete da ponesete jorgan, ali ako želite pravo iskustvo kampovanja, topla vreća za spavanje je neizostavna. Možda vam bude dovoljna i deka - u vreći za spavanje može biti prevruće ujutro ako sunčevi zraci udaraju u šator. Pripazite da svi imaju udobnu prostirku ili dušek na naduvavanje. 


Zabavno vrijeme na otvorenom

Uz vatru, večera nije problem: ponesite kobasice, malo hljeba i nekoliko dugih štapova i voila: Večera je poslužena. Fenjeri, solarne lampe i baterijske lampe doprinose ugodnoj atmosferi i svi će se sigurno dobro zabaviti.

Doručak na piknik deki na jutarnjem suncu zvuči nevjerovatno i lako ga je pripremiti. Čak i ako je kuhinja ili trpezarija udaljena samo nekoliko minuta, spakujte torbu sa svim što vam treba za rustikalni doručak.

Zabavite se i uživajte u avanturi kampovanje u sopstvenom dvorištu!

 

Saznajte više

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Viseća stolica: Zvijezda vaše bašte

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Lounge baštenski namještaj otporan na kišu