Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Plavi peškiri složeni na klupi sa držačem četkice za zube i dozerom tekućeg sapuna

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Naša iskusna Menadžerka kategorije, Kathrine Møller Vinther, je izabrala nove proizvode za našu kategoriju kupatila. Kathrine je jako stalo do kvaliteta, trenutnih trendova, pristupačosti cijena i zadovoljstva naših kupaca: “Uvijek mi se sviđa kada svoj stil možete videti u svakoj prostoriji u vašem domu – uključujući i kupatilo. Zato sam se fokusirala na dvije 'trendy' teme u dvije vrlo različite palete boja: od klasične, skandinavske plave i boje pijeska do romantičnijih, ženstvenijih nježno ružičastih i pastelnih boja. U JYSKu uvijek postoji nešto za svakoga,” ističe s osmijehom.

Romantična elegancija

“Prvo bih htjela da istaknem kupatilski set LISTERBY. To je potpuno novi izgled i kvalitet u našoj kategoriji kupatila,” govori Katherine. “Ima vrlo sladak izgled bijelog bisera koji je sjajan, ali elegantan. Savršeno se uklapa u klasično i romantično kupatilo.”

LISTERBY je izrađen od poliresina, koji je prilično otporan materijal. To ga čini savršenim za porodice sa djecom i uopšteno za ljude koji vole praktične i izrdržljive stvari.

Kathrine nastavlja: “Kombinovala bih LISTERBY s mekim i elegantnim peškirima u roze boji i boji pijeska kako bih zaista upotpunila romantični stajling koji se sviđa mnogim ljudima.”

Slično kao LISTERBY, kupatilski set EDSBRO ima vrlo nježan izgled sa svojim mekim oblicima i ručno oslikanim malim tačkicama u različitim nježnim pastelnim bojama. 

Serija EDSBRO izrađena je od stakla i uključuje dozer tekućeg sapuna i držač četkice za zube.

„Stvarno mislim da izgleda nevjerovatno kada stilizujete EDSBRO sa boemskim izgledom drugih proizvoda u mesinganoj i zlatnoj metalik boji. Žuti GISTAD peškir zaista ističe zlatnu boju,” ističe Kathrine. 

Klasična i cool oprema za kupatilo

“Dodatno, htjela bih da skrenem pažnju na našu novu kolekciju STENINGE,” nastavlja Kathrine. "Vrlo je cool s jednostavnim i klasičnim dizajnom, ali ipak imate topao i prijatan osjećaj zahvaljujući prljavo bijelim i bež šarama koje su trenutno vrlo moderne.”

STENINGE uključuje dozer tekućeg sapuna, držač četkice za zube i WC-četku. Izrađen je od kamenine s uzorkom pločica u tom tonu.

"Stilizovala bih STENINGE sa našim luksuznim peškirom SORUNDA kako bih održala moderan izgled", predlaže Kathrine.

Dodajte završne detalje svom kupatilu

“Ovo su mi bili omiljeni setovi opreme za kupatilo u novom asortimanu, ali želim da istaknem još nekoliko proizvoda. Prije svega, nova kanta za otpatke s pedalom ULLATTI u boji pijeska koja savršeno odgovara seriji STENINGE,” nastavlja Kathrine.

„Tanki pravougaoni oblik ističe ga i uklapa u manja kupatila. Stvarno volim ovu toplu boju,” kaže ona.

ULLATTI ima poklopac koji se bešumno zatvara i kapacitet od 5 litara.

Kathrine ima još jednu novost za nas: “A tu je i TORTUNA. Jednostavno obožavam ovu slatku tacnu. Glazura mijenja boju iz prljavo bijele u boju pijeska i daje tacni realističan izgled.”

TORTUNA je napravljena od kamenine u obliku školjke.

“Koristila bih TORTUNA tacnu za nakit i dodatke za kosu u svom kupatilu, sanjajući o toplim ljetnim danima na pješčanoj plaži na Karibima”, završava Kathrine sa osmijehom.

Zašto ne unijeti atmosferu plaže u svoje kupatilo? Kombinujte tacnu TORTUNA sa peškirima NORA u boji pijeska i kantom za otpatke ULLATTI kako biste stvorili atmosferu plaže. Ili provjerite cijeli asortiman opreme za kupatilo, kupatilskih prostirki i zavjesa za tuširanje na JYSK.ba, budite kreativni i pretvorite svoje kupatilo u prostor koji oslikava vaš jedinstveni stil i ukus.

I ne zaboravite provjeriti istaknute dekorativne artikle našeg asortimana.

Saznajte više

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Koje peškire izabrati? Ultimativni vodič

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime

U fokusu: Serije peškira

U fokusu: Serije peškira