Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Preuređena dnevna soba

Mini preuređenje dnevne sobe u okviru budžeta

Datum:

Kategorija: Dnevna soba

Tags: dnevna soba, uređenje enterijera, preuređenje sobe

Dolazak nove godine prilika je za svjež početak. Malo preuređenje vašeg doma može biti brzo i jednostavno, a naši savjeti za vas bit će u okviru vašeg budžeta.

Prijeđite iz tamnog i hladnog u šarenilo

Ako želite više živopisnu dnevnu sobu, nema potrebe da odete kupiti novi šareni kauč umjesto trenutačnog, sivog. Koristite male ukrasne tepihe da biste osvijetlili prostor. Oni su lako zamjenjivi, a ako imate prostora za njih, možete ih spremiti dokle god ih ne poželite ponovo izvaditi. Kasnije ih ponovo izvadite kada vaše raspoloženje i vaše uređenje enterijera treba podignuti.


Obnovite vaš kauč

Jednostavno je i lako: novi jastuci ili jastučnice osvježit će ne samo vaš kauč, već kompletnu dnevnu sobu. Obratite pažnju kako miješanjem boja, materijala i veličina možete da postignete dva totalno različita stila. Kada završite, vaš kauč će ponovo biti „cool“ i udoban.


Vrijeme je za 'hygge'

U Danskoj, zima znači „hygge“ u zatvorenom prostoru vašeg doma. Sa nekoliko promjena, možete zakrenuti kutak svoje dnevne sobe u savršeni kutak za hibernaciju kada je vani hladno. Stavite meke jastuke i toplu deku u udobnu stolicu, upalite svijeće i uživajte.


Više inspiracije i rješenja za vašu dnevnu sobu pronađite ovdje.


Prijatna svjetla

Nema potrebe za vađenjem valjaka i kistova te prekrivanjem poda i namještaja. Ako koristite različite izvore svjetlosti kao što su stolne lampe, lampice i svijeće, možete stvoriti toplu i prijatnu atmosferu u vašoj dnevnoj sobi.Jednostavna organizacija

Naš je konačan savjet pristupačan kada govorimo o trošku, ali može biti ograničen vremenom. Početak nove godine može biti odlična prilika za dokaraciju i organizaciju vašeg doma. Kutije i korpe u različitim veličinama i materijalima su dobre za vaš budžet i za ukrašavanje, za organizaciju manjih stvari koje želite imati pri ruci, ali ne i nužno gledati.


Jeste li još uvijek u potrazi za preuređenjem prostora? Pročitajte naš blog post o savjetima za preuređenje kupatila.  

Koji su vaši najbolji savjeti za preuređenje doma? Pišite nam u komentarima!