Upoznajte JYSKovu kolekciju - plahte od frotira i žerseja sa gumom

Kao što komoda nudi savršeno mjesto za odlaganje raznih stvari, tako i naše plahte od žerseja sa gumom pružaju osnovu za kvalitetan san. Uz jednostavnost i funkcionalnost, ovi proizvodi nude udobnost i trajnost koji se lako uklapaju u svaki dom. Osim toga, dobro se kombinuju sa drugim tekstilnim proizvodima, omogućavajući vam da kreativno oblikujete svoj prostor za spavanje. Kombinacija kvalitetnih materijala i pažljivo osmišljenog dizajna osigurava da su ove plahte više od samog komada tkanine. One su ključni element u vašem odmoru i oporavku nakon napornog dana.

12 proizvodi
  12 proizvodi

  Zašto izabrati plahte od fortira ili žerseja sa gumom?

  Biranje prave plahte može zvučati kao jednostavan zadatak, ali pravi izbor može napraviti veliku razliku u kvalitetu vašeg sna. Žersej sa gumom je idealan izbor zbog svoje fleksibilnosti i prilagodljivosti različitim vrstama madraca. Sa svojim frotirnim karakteristikama, ove plahte nude dodatnu mekoću i udobnost. Osim toga, elastična guma osigurava da plahta ostane na svom mjestu, čak i ako se puno mičete tokom sna. Postavljanje je brzo i lako, čime štedite vrijeme i energiju. Takođe, zbog svog visokog kvaliteta, ove plahte su dugotrajne i otporne na habanje, što znači da ćete imati manje briga kada je riječ o održavanju i trajnosti.

  Karakteristike JYSKovih plahti sa gumom od žerseja i frotira

  Naše plahte od žerseja i frotira su dostupne u više boja: bijela, siva, antracit i tamno siva, pružajući vam slobodu izbora prema vašem stilu i preferencijama. Izrađene su od kombinacije pamuka i poliesterskog vlakna, što ih čini otpornima na habanje. Ponudu smo proširili i sa 100% pamučnim visokokvalitetnim plahtama sa gumom kako bi vaš san postao još udobniji. U dvije dimenzije 80/90x200x30 cm, ovi proizvodi dolaze sa elastičnim rubovima koji osiguravaju savršeno prijanjanje na madrac. Takođe, zbog svoje strukture, ove plahte pružaju dodatni sloj udobnosti. Uzimajući u obzir različite potrebe kupaca, pažljivo smo osmislili ovu kolekciju da ponudi nešto za svakoga. Bilo da tražite nešto klasično ili moderno, naći ćete plahtu koja odgovara vašem ukusu i životnom stilu.

  Savjeti za održavanje i brigu o vašoj frotir/žersej plahti sa gumom 

  Briga o vašoj plati od žerseja/frotira sa gumom je jednostavna. Ovi proizvodi su perivi na visokim temperaturama do 90 stupnjeva, što olakšava uklanjanje mrlja i bakterija. Za dugotrajnost vaših plahti, predlažemo pranje sa blagim deterdžentom i izbjegavanje izbjeljivača. Uz pravilno održavanje, vaša će plahta ostati svježa i udobna duže vremena, omogućavajući vam bolji i zdraviji san. Kada brinete o svom proizvodu na pravi način, ne samo da osiguravate njegovu dugotrajnost, već i doprinosite očuvanju okoliša. Dobra briga i održavanje takođe osiguravaju da se vaša plahta manje istroši, što znači da ćete je manje često morati mijenjati za novu.